POSLE SMRTI ŽENE LJUBAV NAŠAO SA NJENOM BLISKOM PRIJATELJICOM! Bio je pun BESA, prolazio je PAKAO, a onda mu je ona vratila veru
Foto: Dragan Kadić

POSLE SMRTI ŽENE LJUBAV NAŠAO SA NJENOM BLISKOM PRIJATELJICOM! Bio je pun BESA, prolazio je PAKAO, a onda mu je ona vratila veru

Stars -

Proslavljeni vaterpolista Igor Milanović posle smrti supruge 2012. godine prošao je kroz pakao. Kako je tada ispričao za domaće medije, nikada nije očekivao da će se njegov život tako odvijati.

- Nisam očekivao da će se moj život ovako odvijati. Imao sam izuzetno srećan brak. Ostao sam sam sa dvoje dece jer je Nataša umrla od raka. U ovom trenutku ne mogu da kažem ništa smisleno. Da li sebe možete da zamislite u situaciji kada vam umre stub svega? Tu je rupa, tu je rana. Nije zacelilo. Jedva dolazim sebi. Još ne znam gde sam. Jedva zaspim ili ne zaspim uopšte. Nije lako. Probudim se ujutru, ali još se osećam kao zombi. Kao da ovo nije moj život - pričao je svojevremeno Igor.

Igor Milanović
foto: Damir Dervišagić

On je ostao sam sa dve ćerke, a onda se emotivno zbližio sa Ivanom Đakonović, profesorkom italijanskog jezika i nekada bliskom prijateljicom njegove pokojne žene, a ona mu je vratila veru u život.

- Sa Natašom sam imao divan odnos, pun ljubavi i poštovanja, potpuno iskren. Mislio sam da sam našao saputnika i partnera za ceo život. Teško sam podneo njenu smrt. Bio sam besan, gnevan, ljut na ceo svet. Oprosti Bože, i na tebe. Ali, život je divan i njegov poklon može da bude veliki, a meni je Bog dao najlepši, moju Ivanu. Ona je postala moja partnerka iz jednog specifičnog ugla, budući da je bila prijateljica moje pokojne supruge. Taj put je čudan, ali dobio sam priliku da živim sa ovakvom osobom, i to je privilegija - rekao je on svojevremeno u intervjuu za "Gloriju".

Igor Milanović
foto: Starsport©

- Pored sebe imam osobu koja ceo dan provodi u brizi o bližnjima. A to nismo samo deca i ja, već i njene kolege iz jedne i druge škole gde predaje, kao i učenici kojima vikendom drži časove tenisa, prodavačice na pijaci, radnici koji rade preko puta naše zgrade i nemaju nikakve veze sa nama, ali to ne znači da im ona neće odneti pitu i jogurt da se osveže, ili pivo. I onda oni ostanu zatečeni. To je divno - rekao je tada on.

Igor je bio u vezi sa našom glumicom Brankom Katić

U jednom intervjuu Igor je priznao da je popularnost, koja je počela sa devetom decenijom prošlog veka, u nekom trenutku počela da mu smeta jer je, kaže, često bilo puno laži i preterivanja.

- Srećom, tada nije bilo paparaca. Vaterpolisti su bili popularni kao košarkaši. Sada kad premotavam film, setim se kako nisam mogao ulicom da prođem, jer su ljudi prilazili, hteli autogram, fotografiju...

Branka Katić, Branka Katic
foto: Damir Dervišagić

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas - rekao je Igor u svojoj ranijoj ispovesti za Kurir.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:19

Branka Katić na Festu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja