RUKE STAVIO OKO NJENOG STRUKA, A PAO I SOČAN POLJUBAC! Na Teu Tairović bacio oko POZNATI FUDBALER , evo sa kojom pevačicom je BIO
Foto: Nenad Kostić, Shutterstock

ISPLIVALA ZAJEDNIČKA FOTKA

RUKE STAVIO OKO NJENOG STRUKA, A PAO I SOČAN POLJUBAC! Na Teu Tairović bacio oko POZNATI FUDBALER , evo sa kojom pevačicom je BIO

Stars -

Jedna od popularnijih pevačica na ovim prostorima Tea Tairović nedavno je održala svoj prvi solistički koncert na Tašmajdanu pred više od 10 000 ljudi.

Otkako se pojavila u javnosti njen ljubavni život intrigira javnost pa se neretko spekuliše ko je muškarac koji je osvojio srce zgodne novosađanke.

Sada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je atraktivna pevačica u zagrljaju jednog reprezentativca Srbije. U pitanju je Uroš Račić koji je zvanično igrač Valensije.

Uroš Račić
foto: Profimedia

Svima je privukao pažnju položaj njegovih ruku koje držao oko njenog struka, a pao je i sočan poljubac u obraz zbog čega su mnogi pomislili, da je mladi reprezentativac bacio oko na zgodnu pevačicu.

Fotografije su nastale na jednom privatnom slavlju gde je Tea pevala, a Uroš bio među zvanicama. Njega je pevačica toliko očarala da ju je čitavo veče kitio evrima i poručivao pesme.

Da je Uroš "slab" na pevačice govori i činjenica da je do nedavno bio u vezi sa Emom Radujko koja ga je i posećivala u Španiji i Portugalu gde je bio na pozajmici.

Tim povodom predstavnici sedme sile su kontaktirali pevačicu.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

- Nema ničega između nas. Ja pevam i njegovoj porodici kao i njemu. Sve je to deo mog posla, ništa novo - rekla je Tea.

Podsetimo, nedavno se spekulisalo da je Tea u emotivnoj vezi sa biznismenom koji se bavi kriptovalutama. Naime, nju je pratila ekipa "Paparaco lov" koja je snimila kadrove na kojima se vidi da pevačicu u stopu prati markantni muškarac te da slobodno vreme provodi sa njim.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track