PRVO JUTRO POSLE ŽESTOKE DRAME! Aleks se oglasila nakon dolaska kod Cara, evo šta se dešava na primorju Hrvatske (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

uspeli da pronađu zajednički jezik

PRVO JUTRO POSLE ŽESTOKE DRAME! Aleks se oglasila nakon dolaska kod Cara, evo šta se dešava na primorju Hrvatske (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić i Filip Car juče su podigli na noge sve svoje fanove kad su se otpratili na društvenoj mreži Instgaram i svima dali za pravo da zaključe da su okončali veridbu.

Međutim, Car se kasnije oglasio i otkrio da je u pitanju bila svađa i da Aleks stiže na hrvatsko primorje, gde će iznajmiti stan.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Posvađali smo se oko gluposti, oboje smo nervozni čim nismo zajedno preko telefona se posvađamo oko budalaština. Aleksandra je nervozna dosta joj se stvari stavlja na teret koje nisu naivne, a nisu ni približno istinite kao što mediji pišu i onda je kao tempirana bomba. Svi živi pokušavaju preko nas da skupljaju poene što po intervjuima što u emisijama što po Instagramu i čim nismo zajedno to utiče na naše raspoloženje! Imam osjećaj da su se svi udružili protiv nas , čak i ljudi koji su bili u lošim odnosima sad udruženo rade na tome da nam ugroze raspoloženje i vezu , izgleda da smo im rak rana. Svi osim naših porodica prijatelja i podrške nam ne daju mir, a ne zna se ko od njih više putera ima na glavi! Stvarno je nekad sumorno istrpeti to i ponekad od nervoze se posvađamo - rekao je Filip za Pink.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Instagram

Aleks je sinoć podelila Filipovu sliku, kako bi svima dala do znanja da su ponovo zajedno, a sad je pokazala kako provodi prvo zajedničko jutro.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Instagram

Aleks je slikala kafu i svima pokazala kako uživa u prvom jutru sa Filipom, nakon žestoke svađe koju su juče imali, što je jasan pokazatelj, da su konačno uspeli da pronađu zajednički jezik.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track