POZNAT DATUM SAHRANE MLADOG MUZIČARA Vojaž objavio detalje poslednjeg ispraćaja kolege koji se 4 godine borio s teškom bolešću
Foto: Instagram

tuga

POZNAT DATUM SAHRANE MLADOG MUZIČARA Vojaž objavio detalje poslednjeg ispraćaja kolege koji se 4 godine borio s teškom bolešću

Stars -

Mladi muzičar Đorđe Stojanović Džoker, biće sahranjen u petak 7. jula.

Beogradski di-džej Đorđe Stojanović, poznatiji pod nadimkom Džoker, preminuo je 2. jula, nakon duge i teške borbe s kancerom limfnih čvorova. Imao je 22 godine.

Đorđe Stojanović Džoker, Đorđe Stojanović
foto: Instagram

Sada je reper Mihajlo Veruović Vojaž na društvenim mrežama objavio kada će biti održana sahrana muzičaru.

- Sahrana će se obaviti u petak, 7.7. na Novom Bežanijskom groblju. Dolazak porodice na groblje u 10:45, početak opela u 11:15. Izlazak iz kapele i polazak ka grobnom mestu u 11:45 - napisao je Vojaž i dodao emotikone slomljenog srca i anđeoskih krila.

Đorđe Stojanović se s teškom i retkom bolešću borio duže od četiri godine, a o svojoj bolesti je redovno izveštavao pratioce na Instagramu. Zdravstveno stanje mu se u poslednje vreme naglo pogoršalo, pa je bio primoran da se povuče s društvenih mreža.

Poslednja je na njegovom profilu objavljena poruka u kojoj je saopšteno da Đole borio za život na intenzivnoj nezi, te da je, nažalost, preminuo. Poznato je da je za bolest saznao uoči 18. rođendana i hrabro se borio, a dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti.

U jednoj svojoj objavi pokojni muzičar je govorio o bolesti i nadao se najboljem, te otkrio svoju veliku želju - da ode na transplantaciju.

- Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim, jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja. Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje - napisao je tada Đorđe.

Kurir.rs/ Mondo

Bonus video:

52:43

REALNA PRIČA - MILAN KALINIĆ - 08.04.2023

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track