KUM OTKRIO NOVE DETALJE SA SVADBE ANITE I MATORE: Od sad idem samo na vesela dešavanja, ne mogu više da gledam UŽASNE STVARI!
Foto: Kurir Televizija, Printscreen/Instagram

venčanje o kojem se priča

KUM OTKRIO NOVE DETALJE SA SVADBE ANITE I MATORE: Od sad idem samo na vesela dešavanja, ne mogu više da gledam UŽASNE STVARI!

Stars -

Novinar Marko Đedović podelio je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića iskustva sa senzacionalne svadbe Anite i Matore na kojoj je imao čast da se nađe u ulozi kuma.

puls
foto: Kurir televizija

Đedović je prepun lepih utisaka sa svadbe koja je kako kaže protekla u predivnoj i veseloj atmosferi:

- Meni je žurka trajala do šest i niko od mene nije mogao da spava jer sam bio ubedljivo najveseliji.

Na svadbio je imao prilike da sazna i jedan nov detalj koji se tiče još jedne svadbe poznate ličnosti koje će se uskoro odigrati.

00:39

KUM OTKRIO NOVE DETALJE SA SVADBE ANITE I MATORE: Od sad idem samo na vesela dešavanja, ne mogu da gledam UŽASNE STVARI!

Naima, na svadbi su među zvanicama od poznatih ličnosti pristustvovali Stefan Karić, Sandra Rešić, Tijana Ajfon, ali i reper Ša koji se pojavio sa svojom izabranicom.

- Ša je bio sa svojom budućom suprogom. Njima je 20. jula svadba i biće u Kraljevu!

Na pitanje voditelja da li će ići na svadbu Đedović je odgovorio:

- Vidi, ja sam rešio da idem po svadbama jer mi je dosta više da gledam užasne stvari i da slušam o njima; da čitam po portalima o strašnim stvarima. Naravno, pozvan sam i otići ću. Hoću da posećujem vesela dešavanja i da mamuram tri dana nakon toga. Imam pravo na to!

puls
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track