LJUBAV KOJA JE SVE POBEDILA! Emocije su krunisali brakom, a neki su danas i ponosni roditelji! Ovi parovi posle ZADRUGE ŽIVE BAJKU
Foto: Kurir, Shutterstock

magija nakon rijalitija

LJUBAV KOJA JE SVE POBEDILA! Emocije su krunisali brakom, a neki su danas i ponosni roditelji! Ovi parovi posle ZADRUGE ŽIVE BAJKU

Stars -

Rijaliti Zadruga, pored intrigantnih odnosa, svađa i raznih turbulencija, iznedrila je i mnoge ljubavi. Neki od njih su trajali koliko i sezona pomenutog rijalitija, a neke su ovekovečene brakom.

Poljubac, Par, Veza, Ljubav
foto: Profimedia

Bračni parovi ili oni koji to nisu zvanično, odoleli su svakom pritiski i sada uživaju u emocijama u spoljnjem svetu daleko od kamera i javnosti. Neki od bivših zadrugara ostvarili su se i kao roditelji, te sada žive dosta mirnijim životom.

Luna Đogani, Marko Miljković, Zadruga 2, rijaliti, superfinale
foto: Printscreen

Luna Đogani jedna je od učenica koja je svojim boravkom u Beloj kući dve godine intrigirala javnost a svoju životnu ljubav našla je upravo na velelepnom imanju u Šimanovcima. Iako je u prvom sezoni izgledalo da će "završtiti" sa Slobom Radanovićem koji je sa njom prevario tadašnju suprugu, Đoganijeva je godinu dana kasnije pala na šarm Marka Miljkovića kome ne odoleva ni dan danas. Ljubavni par je nakon svih skandala svoju ljubav ovekovečio venčanjem, a prava kruna idiličnog odnosa je ćerkica Mia kojoj će se uskoro pridružiti i sestra.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica prepoznatljive bolje glasa, Nadežda Biljić, tokom učešća u Zadruzi nakon svih ljubavnih neuspeha, zaljubila se u manekena Tomu Panića, sa kojim je imala vrlo turbulentnu vezu. U spoljenjem svetu bili su skloni raznim incidentima ali su svoj odnos nakon njegove prevare u rijalitiju doveli gotovo do savršenstva.

Nadežda Biljić
foto: Printscreen

Njihovu ljubav ulepšao je sin Longo, a Nadežda i Toma danas žive miran i porodičan život. Panić se potpuno posvetio porodici ali i karijeri svoje nevenčane supruge, te joj je u međuvremenu postao menadžer.

Nadežda Biljić
foto: Instagram

Kristijan Golubović, poznati momak sa beogradskog asfalta, bio je u skladnom braku sve dok nije upoznao, kako je sam rekao, ženu svog života, Kristinu Spalević i shvatio da sa njom želi da provede ostatak svog života.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen/Pink

Nakon svih turbulencija, ljubavni par je započeo zajednički život odmah nakon rijalitija, a ubrzo je usledila i kruna ljubavi, te je na svet došao sin Konstantin. Kristina je ponovo trudna i uskoro će Goluboviću podariti još jedno dete.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

Jedan od nasjladnijih parova kako u Zadruzi tako i u spoljnjem svetu jesu Alen i Maja Hadrović. Njihova ljubavna priča na samom startu zaličila je na bajku, a emocije su se rodile još pri samom upoznavanju na velelepnom imanju u Šimanovcima. Beogradski Kazanova u to vreme i ljubitelj noćnog života sreo je medicinsku sestru koja je imala verenika sve do trenutka kada je shvatila da je upravo Alen čovek njenog života.

Alen Hadrović, Maja Marković
foto: Printscreen

Odmah nakon izlaska iz rijalitija venčali su se a na svet je došao i mali Vuk koji im je zauvek ulepšao život. Nedavno je u porodicu stigla i ćerka Angelina, koja pored starijeg brata, ima i Akija, Majinog sina iz prvog braka. Porodica Hadrović iza sebe nije imala ni jedan skandal, a danas važe za primer kako jedna ljubavna priča treba da izgleda.

Maja Hadrović
foto: Printskrin/Instagram

Jovana Tomić Matora imala je burne odnose sa devojkama u gotovo svakoj sezoni, a njena ljubav sa Sanjom Stanković obeležila je jednu epohu. Tek u Zadruzi 6 srela je devojku sa kojom želi da provede ostatak života i koja je od samog početka odnosa mnogo trudila uložila u nju. Anita Stanojlović nedavno je postala i njena zvanična žena, a to je ujedno i prvi gej brak u javnom svetu.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen

O njihovom bajkovitom venčanju brujao je region, a u bliskoj budućnosti planiraju da porodicu prošire tako što će Matora postati majka. Stanojlovićeva ima već ima dete koje je Jovana prihvatila kao svoje i kome će uskoro podariti društvo za ceo život.

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

Milica Kemez i Bora Santana nakon svađa i raskida, svojoj ljubavi su dali novu šansu, a bivši zadrugar ju je nedavno i verio.

Upoznali su se tokom učešća u Zadruzi, a nekoliko puta su se rastajali zbog Borinog ponašanja, koji je na prethodni način života rešio da stavi tačku. Od tada uživaju u svojim emocijama i važe za jedan od skladnijih rijaliti parova.

Milica Kemez, Bora Santana
foto: Damir Dervišagić

Filip Car i Aleksandra Nikolić na kraju šeste sezone su se verili, a inače su prvi rijaliti partneri jedan drugom. Nakon lutanja i emotivnih odnosa sa drugim rijaliti učesnicima, shvatili su da je njihova ljubav ona prava i od tada su postali gotovo nerazdvojni. Iako mnogi sumnjaju u njihov opstanak, oni za sada odolevaju svim pritiscima. Ovaj par, takođe planira svadbu ove godine.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Kurir.rs/J.M.Đ.

Bonus video:

01:59

TRUBAČI NA ULASKU U ZADRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track