BIVŠA KEBINA LJUBAVNICA O AGONIJI ZA KOJU PEVAČ NIJE IMAO SLUHA: Olja me zvala i snimila kako ja vrištim a ona se smeje...
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

LJILJANA JEVREMOVIC O NAJTEŽIM TRENUCIMA

BIVŠA KEBINA LJUBAVNICA O AGONIJI ZA KOJU PEVAČ NIJE IMAO SLUHA: Olja me zvala i snimila kako ja vrištim a ona se smeje...

Stars -

Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000. godina bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji, i tada je uplovila u vezi sa Draganom Kojićem Kebom.

Ljiljana Jevremović, Dragan Kojić Keba
foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Poznato je da je Ljiljana rodila dete, koje Keba nikada nije želeo da prizna.

- Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostanstvu - rekla je ona, pa dodala:

Ljiljana Jevremović
foto: Kurir televizija

- Ja prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja.

Oproštaj, Ljiljana Jevremović, Neverstvo, Olja Kojić, ćerka Ina

- Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro - ispričala je Ljiljana za portal Nova.rs.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track