SKINUO SE KUBURA I POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI APOLON U 6. DECENIJI Komentarisao ga i poznati SRBIN, poručio mu OVO dok GOLOTINJA PRŠTI
Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Damir Dervisagic

LUDILO MOZGA

SKINUO SE KUBURA I POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI APOLON U 6. DECENIJI Komentarisao ga i poznati SRBIN, poručio mu OVO dok GOLOTINJA PRŠTI

Stars -

Glumac Aleksandar Srećković Kubura (50) odlučio je da gradski život zameni seoskom idilom u mestu Ratina, nadomak Kraljeva.

On godinama unazad na svom imanju sa kumom pravi rakiju i vino, a uskoro planiraju i da pokrenu privatni biznis, a sada je objavio snimak na svom Instagram profilu i pokazao kako sređuje živu ogradu.

Naime, Kubura je uzeo testeru u ruke, uređivao je dvorište i to bez majice, a komentari su se nizali.

- Lako je cvrčku, a šta ćemo mi mravi... - napisao je Kubura u opisu snimka na kojem seče živu ogradu, a voditelj Ognjen Amidžić je odmah komentarisao.

- Najzgodniji glumac - napisao mu je Ognjen Amidžić.

Podsetimo, Kubura je nedavno otkrio u prestonicu dolazi samo zbog poslovnih obaveza.

- Uskoro bi trebalo da počnemo da pripremamo kajsije, jabuke, dunje i šljive za rakiju, ali i proizvodnju vina. Za jedno dve-tri godine planiram da sa kumom otvorim malu butik destileriju, a onda i vinariju, a u planu je i da napravimo etno-selo u Ratini, gde je ušće Zapadne Morave u Ibar. Imam 49 godina i osećam potrebu za mirnijim životom, životom koji nije lišen teškog rada već stresa. Fizički rad me jako opušta, pogotovo kada posle napora dobijem konkretan proizvod - rekao je Kubura nedavno.

Kubura je većinu života proveo u centru Beograda, na Vračaru, ali je vremenom tempo gradskog života počeo da mu smeta.

- Došao sam ’91. godine u Beograd i od tada sam na Vračaru. To mi je bilo omiljeno mesto, ali poslednjih deset godina to nije više tako. To mesto postaje mentalno surovo za život. Tražim polako nešto u široj okolini Beograda, nešto što će mi biti utočište, da mogu da nađem svoj mir. Sad su nakon korone cene skočile, ali ćemo nešto naći. Kuća ili stan, bitan mi je mir - rekao je tada.

(Kurir / Blic / Alo)

Bonus video:

00:14

KUKA I VRŠTI NA SAV GLAS: Kubura rešio da ode na DEPILACIJU, a snimak izazvao LAVINU SMEHA na mrežama! KAKAV HIT (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track