OVO JE NAJPERVERZNIJA FOTKA DRAGANE KOSJERINE! Grudi samo što ne izlete, dole gola koža, a ona PRAVI POZE koje će vas RAZLUDETI
Dragana Kosjerina, Foto: Printscreen/Instagram

izazovna

OVO JE NAJPERVERZNIJA FOTKA DRAGANE KOSJERINE! Grudi samo što ne izlete, dole gola koža, a ona PRAVI POZE koje će vas RAZLUDETI

Stars -

Voditeljka Dragana Kosjerina pleni lepotom, a gde god da se pojavi uvek izgledom oduzima dah.

Kosjerina je odlučila da malo predahne od poslovnih obaveza, pa je spakovala kofere i pre nekoliko dana otputovala u Grčku odakle se sada oglasila.

Naime, Kosjerinu retko imamo prilike da vidimo ležerno obučenu, a sada se skinula u kupaći kostim i šorts i još jednom dokazala zbog čega važi za jednu od najzgodnijih i najlepših voditeljki.

Dragana je pozirala bez trunke šminke i sa naočarama za sunce, a mnogi kažu da joj nijedna nije ravna.

Podsetimo, Dragana uživa u vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom. Njih dvoje su želeli da naprave svadbu 2020. godine, ali ih je situacija sa korona virusom omela.

- Prirodno je da se ljudi interesuju. Ne krijem se, ali i ne zatrpavam medije detaljima iz privatnog života. Portali katkad nešto prenesu, na društvenim mrežama je sve dostupno, ali u tome nema ničeg lošeg - kazala nam je jednom prilikom Dragana Kosjerina, koja povremeno na Instagramu podeli pokoju sliku sa momkom, pa dodala:

- Intimu čuvam za sebe, a partnera na kog sam ponosna i sa kojim delim život, nemam razloga da krijem.

Kurir / Blic

Bonus video:

11:26

STARS-EP96

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track