OVO SU NAJČUDNIJA IMENA DECE NAŠIH POZNATIH LIČNOSTI! Jedna se zove "BOŽIĆ", dok ona nosi ime GRČKE BOGINJE!
Poznati, Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

zanimljivo

OVO SU NAJČUDNIJA IMENA DECE NAŠIH POZNATIH LIČNOSTI! Jedna se zove "BOŽIĆ", dok ona nosi ime GRČKE BOGINJE!

Stars -

Mnoge slavne ličnosti odabrale su znimljiva i retka imena za svoju decu, a koliko njihova mašta daleko ide, čini se da je to postao trend.

Svedoci smo da holivudske zvezde često pomeraju granice, a to su pokazali i ovim primerom, te su mnogi od njih izmislili imena za svoju decu. Međutim, na domaćoj javnoj sceni takođe ima sličnih primera.

Budući da je slavna pevačica Jelena Karleuša u svemu originalna, takva su i imena njenih mezimica. Atina i Nika su snažna imena grčkih boginja, a nose ih upravo i Karleušine ćerke.

Budući da je slavna pevačica Jelena Karleuša u svemu originalna, takva su i imena njenih mezimica
Budući da je slavna pevačica Jelena Karleuša u svemu originalna, takva su i imena njenih mezimicafoto: Printscreen

Manekenka Jovana Đorđević svojoj ćerkici dala je ime Noel što znači Božić, dok je Noa postalo jedno od najpopularnijih imena za dečake. Ime Noa svojoj deci su dali Biljana i Janko Tipsarević, kao i Kristina Bekvalac.

Kreatorka Suzana Perić, svoju ćerku, nazvala je zanimljivim imenom - Tifani.

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović svojoj naslednici dali su ime Leona. Čuvena spisateljica Isidora Bjelica svomsinu dalaje ime Lav Grigoriije, dok ćerka nosi ime Vila Evnđelina.

Čuveni reper bio je najoriginalniji, pa je svojoj mezimici dao ime Strela
Čuveni reper bio je najoriginalniji, pa je svojoj mezimici dao ime Strelafoto: Facebook

Čuveni reper Skaj Vikler, bio je najoriginalniji, pa je svojoj mezimici dao ime Strela. Fudbaler Marko Pantelić svoje ćerke nazvao je Ingrid i Alegra. Sinovi voditeljke Nataše Pavlović zovu se Oleg i Jan.

U porodici Đogani važi tradicija davanja deci italijanskih imena, pa se tako ćerke koje je Đole dobio sa Slađom Delibašić zovu Silvija i Marinela, a deca koju je dobio sa Vesnom su Adrijano i Laura.

U porodici Đogani važi tradicija davanja deci italijanskih imena, pa se tako ćerke koje je Đole dobio sa Slađom Delibašić zovu Silvija i Marinela
U porodici Đogani važi tradicija davanja deci italijanskih imena, pa se tako ćerke koje je Đole dobio sa Slađom Delibašić zovu Silvija i Marinelafoto: Nemanja Nikolić

Kurir / Nova

Bonus video:

08:18

20230726-STARS-EP100

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja