"POŽURILA SAM SA PRVOM PESMOM, POSLE SAM BRINULA O MENTALNOM ZDRAVLJU!" Ksenija iskreno: Previše sam se ugojila, bilo mi je teško
Foto: Ana Paunković

KURIR TV

"POŽURILA SAM SA PRVOM PESMOM, POSLE SAM BRINULA O MENTALNOM ZDRAVLJU!" Ksenija iskreno: Previše sam se ugojila, bilo mi je teško

Stars -

Osim što je ćerka poznatog pevača Nenada Kneževića-Kneza, ona je odavno pokazala da je zaslužila svoje mesto na domaćoj muzičkoj sceni. Prvo kao Uraganka, a sada i kao solo pevačica.

Posle, kako ona kaže, kraće pauze, Harizmatična Ksenija Knežević gostovala je na našoj televiziji, a povoda je bilo na pretek.

- Morala sam da se stvarno negde pronađem, u jednom momentu sam krenula baš dosta da se opterećujem oko svega, i to mi je više bila psihička tortura, a bilo je previše i fizičkog posla, putovanja, nespavanja. Pa štitna žlezda, pa ženski hormoni, kako već sve to ide. I stvarno mi je trebalo da iskuliram od svega toga jedno vreme i nije me bilo briga da li je to dobar potez za posao i uopšte moju karijeru - rekla je pevačica.

Ksenija Knežević
foto: Kurir televizija

Prizna je da nije zadovoljna kako je njena prva pesma prošla kod publike.

- Negde sam baš požurila sa tom prvom pesmom i to me je onako sputalo. To je bio jedan od razloga zašto sam htela da odmorim i to je bila samo stvarno moja odluka - otkrila je pevačica.

Tokom medijske ilegale, uz pomoć stručnog lica, brinula je o svom mentalnom zdravlju.

- Brinula sam i mislim da uopšte nije više tabu pričati o tome. Smatram da je to neophodno - rekla je pevačica.

02:35

POŽURILA SAM SA PRVOM PESMOM, POSLE SAM BRINULA O MENTALNOM ZDRAVLJU! Ksenija iskreno za Kurir TV: Previše sam se ugojila

A počela je da brine i o svom fizičkom izgledu.

- Trenira se svaki drugi dan. U jednom momentu sam se mnogo ugojila i rekla sam sebi ne mogu više ovako jer više ne mogu ni u jedan kostim da stanem i onda sam krenula u teretanu i rekla sve se može. Bilo mi je teško isprva, ali... moraš da se odrekneš hrane, ne večeram ništa - istakla je pevačica.

U ljubavnoj vezi joj i dalje cvetaju ruže.

- Ljubav je najlepša tako kad se krije i čuva za sebe. Daleko od oči u javnosti. Kao što sam uspela do sada. Lepo mi je. Ispunjena sam već dosta godina. Sad je sedma već - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:02

KSENIJA I KNEZ SNIMAJU PESMU? Dugo očekivani duet oca i ćerke konačno je pred vratima! Pevačeve reči OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track