"POKOJNI DŽEJ 10 GODINA NIJE SNIMIO PESMU, PA SU SVI ZNALI ZA NJEGA" Adil otkrio zbog čega ne pati od hiperprodukcije (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

kurir tv

"POKOJNI DŽEJ 10 GODINA NIJE SNIMIO PESMU, PA SU SVI ZNALI ZA NJEGA" Adil otkrio zbog čega ne pati od hiperprodukcije (VIDEO)

Stars -

Prvi Adilov nastup na Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu okupio je ljude svih generacija, među kojima je bilo i puno mladih koji su imali priliku da čuju ne samo pesme ovog pevača, već i velike hitove Adilovih starijih kolega koji su bili njegovi uzori dok je gradio muzičku karijeru.

Adil Maksutović
foto: Kurir TV

Već je poznato da posebno Adil Maksutović uživa dok peva repertoar Džeja, Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Luisa i ostalih proslavljenih imena.

- Zanimljivo da sam izvodio pesme snimljene 2007, a da su ih pevala i deca koja su rođena nakon toga. Kad imaš pesme koje ostanu, ne mora da se dešava hiperprodukcija i da snimam 10 pesama godišnje. Pevači od kojih sam učio godinama nisu snimali, pa svi znaju ko su. Pokojni Džej je snimio "Imati, pa nemati" 2010. a pre toga deset godina nije snimao - priča Adil.

03:23

POKOJNI DŽEJ 10 GODINA NIJE SNIMIO PESMU, PA SU SVI ZNALI ZA NJEGA Adil otkrio zbog čega ne pati od hiperprodukcije

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/D. Canić

Bonus video:

02:49

NE ZANIMA ME DA GOSTUJEM U IZLIZANIM EMISIJAMA Adil isprozivao kolege, pa otkrio: Ovo je moje OMILJENO MESTO za koncerte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja