OVO JE RUS KOME JE POSVETILA PESMU: JK se nameračila na ruskog oligarha! Autorka teksta ekskluzivno otkriva "ZABRANJENE" stihove
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Mark Pain / Shutterstock Editorial / Profimedia

hit

OVO JE RUS KOME JE POSVETILA PESMU: JK se nameračila na ruskog oligarha! Autorka teksta ekskluzivno otkriva "ZABRANJENE" stihove

Stars -

Ljiljana Jorgovanović je čuvena novinarka i tekstopisac. Samostalno, ali i zajedničkim snagama s pokojnom Marinom Tucaković u prethodnih 20 i kusur godina napisala je najveće hitove za mnoge muzičke zvezde.

Kao što je bilo za očekivati, Ljilja je autor i nekoliko pesama na novim albumima JK "Alfa" i "Omega", a jedna od pesama koja je postala hit na prvo slušanje je numera "Romane".

Ljilja Jorgovanović
foto: Kurir

Od trenutka kada je pesma objavljena, svi su se pitali ko je misteriozni Roman kome se Jelena obraća u pesmi, a kako Kurir saznaje, u pitanju je, niko drugi do ruski milijarder Roman Ambramovič, jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

Da je u pitanju zaista ruski oligarh i naftni magnat, potvrdila nam je i sama Jorgovanovićeva, autorka ovog nesvakidašnjeg i intrigantnog teksta koji odmah ulazi u uši.

1 / 4 Foto: Prtintscreen

- Jeste. Roman Abramovič mi je bio inspiracija za tekst. Sinonim milionera, a ime mu se divno pevalo. Tekst je pisan pre ukrajinskog rata i poruka pesme je slatka i simpatična - rekla nam je Ljilja, a zatim nam je otkrila i još neke stihove ove pesme, koji nisu ušli u finalnu verziju koja se našla na albumu "Omega":

- Bilo je više stihova nego što je otpevano. Recimo: "Vladala je Katarina, sada vlada Šajk Irina" ili "Romane, svojim avionom skoči, pa kod Putina u Soči" - ispričala nam je Ljilja.

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

00:32

Jelena Karleuša duvala svećice na dve torte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track