ROĐENA SESTRA ANELI AHMIĆ BILA U PAROVIMA Tukla se sa Šavijom, družila s Macom Diskrecijom a evo kako je Aneli izgledala tada! ŠOK
Foto: Printscreen

ROĐENA SESTRA ANELI AHMIĆ BILA U PAROVIMA Tukla se sa Šavijom, družila s Macom Diskrecijom a evo kako je Aneli izgledala tada! ŠOK

Stars -

Učesnica Elite Aneli Ahmić je preko noći postala jedna od glavnih tema medija budući da je obelodanila da ju je partner Asmin Durdžić prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Ipak, ono što mnogi ne znaju je to da je i njena rođena sestra Sita Ahmić bila svojevremeno učesnica jednog rijaliti šou-programa koji se emitovao u Srbiji.

Sita Ahmić
foto: Printscreen

Naime, Sita je bila učesnica "Parova", a ostala je upamćena po prijateljstvu sa starletom Macom Diskrecijom, ali i žučnim svađama sa Ružicom Veljković.

Sita se u rijalitiju zadržala svega mesec dana, nakon čega je izbačena zbog nedovoljnog broja glasova publike za dalji ostanak pred kamerama.

Ono što je posebno zanimljivo je i to da se njena sestra Aneli Ahmić nekoliko puta tada obrela pred kamerama kao njena podrška.

Aneli Ahmić
foto: Pritnscreen

Sa druge strane, Aneli Ahmić ne zna da je njen bivši partner Asmin Durdžić uputio javnu ponudu produkciji rijaliti šou-programa "Elita".

kurir.rs

Bonus video:

00:36

Stanija napustila Crnu Goru sa oženjenim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track