"PRIZNAJEM, POGREŠILA SAM" Adreana Čekić progovorila o prekidu prijateljstva sa Anom Sević i konačno otkrila RAZLOG razdora!
Foto: Petar Aleksić

otvorila dušu

"PRIZNAJEM, POGREŠILA SAM" Adreana Čekić progovorila o prekidu prijateljstva sa Anom Sević i konačno otkrila RAZLOG razdora!

Stars -

Ana Sević i Andreana Čekić bile su bliske prijateljice, pa čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića, kojem je Andreana bila kuma na njihovom venčanju.

Adreana Čekić
foto: Ana Paunković

Međutim, u jednom trenutku je njihov odnos zahladneo, a Andreana je sada otkrila kako se osećala kada je Anu srela na Lazićevoj svadbi, posle dužeg vremena.

„Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo“, ispričala je pevačica u „Amidži šou“.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

„Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom“, zaključila je u emisiji.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Andreana Čekić
foto: Petar Aleksić

Kurir.rs

Bonus video:

06:01

Ana Sević - volela bih da se poslednji put okupljamo ovim povodom kad je Darko u pitanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track