CAR ZBOG KRISTIJANA NE SME U BEOGRAD, A NE PRESTAJE DA GA PROZIVA! Uvek neke babe prave sačekušu! Golubović će izgoreti!
Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić, Instagram

svađa ne prestaje

CAR ZBOG KRISTIJANA NE SME U BEOGRAD, A NE PRESTAJE DA GA PROZIVA! Uvek neke babe prave sačekušu! Golubović će izgoreti!

Stars -

Nakon što se završila šesta sezona rijalitija "Zadruga" i kad su počele emisije "Narod pita" bivši učesnik Kristijan Golubović dobio je veliku želju da se obračuna sa Filipom Carem.

Kristijan Golubović, Filip Car
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

On se jednom prilikom pojavio ispred zgrade televizije Pink, kad je najavljeno da će Filip biti gost, ali Car ipak nije došao, već je ostao u Hrvatskoj, kako je rekao zbog opravdanih razloga.

Filip se još uvek nije pojavljivao u Beogradu, iako je prošlo dosta vremena, a mnogi na društvenim mrežama sumnjaju da je razlog njegovog izbegavanja glavnog grada Srbije baš Kristijan Globubović i mogući susret ili suočavanje sa njim.

Međutim, iako se na neko vreme stišala situacija između njih dvojice, Car je odlučio da otkopa ratna sekire i uputi javno novu provokaciju na račun Golubovića.

Filip Car, Kristijan Golubović
foto: Instagram

Naime, Filip je sa društvene mreže Tviter iskopao objavu koja je napisala krajem juna, gde je jedan profil sa ove mreže objavio fotografiju žene koja obučena, sedeći spava i uporedio je sa Kristijanom.

- Kamuflaža, čekajući Filipa Cara - napisao je taj nalog na Tveteru, a Car je odlučio da danas to podeli na svom Instagram storiju.

- Uvek neke babe šatro sačekušu prave - dodao je Filip na svojoj objavi koju je okačio na Instagram stori.

Mnogi komentarišu da će Kristijan izgoreti pa se čeka njegova reakcija.

Kurir/ Republika

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track