GRAND OPTUŽUJE KARLEUŠU: Evo šta su sve naveli u saopštenju!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Saopštenje produkcije

GRAND OPTUŽUJE KARLEUŠU: Evo šta su sve naveli u saopštenju!

Stars -

Jelena Karleuša je obmanula naciju na taj način što je fotošopirala rejting prenos svog solističkog koncerta, stoji u saopštenju Grand produkcije koji su dostavili medijima.

Pevačica je na svom Instagramu objavila da je njen šou bio gledaniji od popularnog muzičkog takmičenja, što iz produkcije tvrde da nije tačno.

- Prva emisija nove sezone omiljenog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", sinoć je krenula,kao i svih prethodnih sezone, pobednički! Od samog početka emitovanja emisije, TV Pink pozicionirala se na mesto ubedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis-stoji u saopštenju.

Karleuša
foto: PrintScreen/Youtube

Iz produkcije su detaljno objasnili gledanost emisije i optužili pevačicu za lažiranje:

- Nažalost, dobijeni podaci poslužili su pevačici Jeleni Karleuši, koja je na TV Prva imala prenos solističkog koncerta, da, koristeći se fotošopom izmeni garfikon, čime je obmanula naciju tvrdeći da je njen nastup na pomenutoj televiziji bio najgledaniji. U prilog činjenicama dostavljamo grafikone agencije Orion, koja vrši merenje trenutne gledanosti, gde se jasno vidi da su Zvezde Granda ubedljivo najgledanija emisija, te da su sve ostale ostavili daleko iza sebe!

Kandidat, Jk

Grand tvrdi da je gledanost Zvezda Granda zabeležila šer od 23% , dok je Jelena Karleuša ostvarila jedva 5% i priložili grafkone kao dokaz.

Jelena Karleuša, JK, Intervju
foto: Damir Dervišagić

- Takođe, jutros je prelimirano stigao garfikon agencije za merenje gledanosti AGB Nielsen, na kome se jasno vidi da su Zvezde Granda zabeležile šer od 23, dok je Jelena Karlesluša na televiziji Prva ostvarila jedva 5% l, što će sutra, prvog radnog dana, biti i zvanično objavljeno. Očekujemo od televizije Prva da če reagovati na ovu gnusnu laž, da će postupiti časno i po kodeksu koji nalaze profesija novinara, te da će demantovati navode pevačice i javnost informisati istinom!

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Ovim povodom kontaktirali smo i Jelenin tim od kojih čekamo odgovor.

LJILJANA STANIŠIĆ

00:51

ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track