TRUDNOJ ALEKSANDRI NIKOLIĆ POZLILO: Nakon suočavanja sa Carem zajecala od bolova u stomaku, umalo došlo do prekida emisije
Foto: Nenad Kostić, screenshot Pink tv

TRUDNOJ ALEKSANDRI NIKOLIĆ POZLILO: Nakon suočavanja sa Carem zajecala od bolova u stomaku, umalo došlo do prekida emisije

Stars -

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" gostovala je pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, koja je iznela niz skandaloznih optužbi na račun Filipa Cara. U jednom se momentu uključio i on, pa odgovorio na brojne prozivke, a Aleksandra je momentalno napustila studio.

Aleksandra Nikolić
foto: Pritnscreen

Iako je želela da se sakrije od kamera, Nikolićevoj je u jednom momentu pozlilo, pa je zatražila i čašu vode, a kako je u drugom stanju, mnogi su bili zabrinuti za njeno stanje.

Aleksandra je ubrzo smogla snage i vratila se u studio, pa suočila sa bivšim dečkom, koji je i dalje bio na vezi, a potom je zatražila čašu vode. Nikolićeva je objasnila da planira odlazak iz Srbije, kako bi se "sastavila", a čak će i telefon ostaviti kod kuće, jer ne želi trudnoću da ugrozi ni na jedan način.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Pink

- Evo, sad me i stomak boli - rekla je Aleksandra u jednom momentu, a ubrzo je završila gostovanje i napustila emisiju.

Podsetimo, Aleksandra je u šestu sezonu ušla kao zauzeta devojka, koja je svog dečka Dejana Dragojevića ostavila u rijalitiju zbog emocija prema Filipu, a na kraju sezone su svoju ljubav podigli na viši nivo i verili se.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track