OVDE JE PRONAŠLA SVOJ MIR! Trudna bivša zadrugarka se oglasila sa daleke destinacije, pa pokazala stomak do zuba! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Evo i šta je imala da poruči!

OVDE JE PRONAŠLA SVOJ MIR! Trudna bivša zadrugarka se oglasila sa daleke destinacije, pa pokazala stomak do zuba! (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarka i pevačica Marija Ana Smiljanić pre oko tri meseca na svom profilu na Instagramu obelodanila da je u drugom stanju, a tom prilikom otkriveno je i da će svom izabraniku roditi sina.

Zaljubljeni par trenutno boravi na Mauricijusu, a bivša zadrugarka sada se oglasila na Instagramu fotkom sa trudničkim stomakom do zuba.

Marija Ana Smiljanić
foto: Printscreen Instagram

- Mir...stanica do koje moramo prvo poći sami sa svojim mislima - napisala je Marija Ana u opisu fotografije s egzotičnog putovanja.

- Fantastično se osećam. Ušla sam u četvrti mesec. Od danas ćemo početi da razmišljamo o imenu, s obzirom na to da znamo pol. Najbitnije nam je bilo kao naravno i svim mamama i tatama da je sve u redu sa bebicom. Mladoženju budućeg krijem od javnosti koliko je moguće, mada nisam mogla da ne okačim snimak gde smo zajedno, jer mi je to preemotivan trenutak i najlepši dan u mom životu. Neće se ljutiti budući tata - poručila je bivša zadrugarka pre tri meseca kada je obelodanila da je u drugom stanju i dodala:

- Svadbu još ne planiramo, ali kada dođe vreme biće to nešto sasvim drugačije od uobičajenih svadbi i održaće se verovatno na nekom egzotičnom mestu. Inače sam presrećna sa njim i ako nismo predugo u vezi, počeli smo zajednički život već posle par dana od početka našeg zabavljanja. Smatram da sam našla svoju drugu polovinu i čoveka svog života koji će biti najbolji otac našeg detata, pa i dece ako Bog da - otkrila je pevačica.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track