POGLEDAJTE ŠOK SNIMAK SUSRETA JK I CECE NA AERODROMU: Karleuša sedi naspram ljute suparnice, Ražnatovićeva se KRIJE iza naočara
Foto: Kurir, Petar Aleksić, Beta Branislav Bozic, Shutterstock

megaekskluzivno

POGLEDAJTE ŠOK SNIMAK SUSRETA JK I CECE NA AERODROMU: Karleuša sedi naspram ljute suparnice, Ražnatovićeva se KRIJE iza naočara

Stars -

Kao što je Kurir danas ekskluzivno otkrio, Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović samo nekoliko dana nakon skandala, kada je JK na "Iksu" objavila snimak suđenja sa dugogodišnjom ljutom protivnicom na kome su mogle da se čuju brojne međusobne uvrede, naš paparaco uslikao je pevačice na letu iz Beograda za Minhen, kao i na nemačkom aerodromu.

Jelena Karleuša, Svetlana Ražnatović Ceca
foto: Kurir, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Shutterstock

Sada vam donosimo i snimak susreta, na kome se vide Jelena i Ceca dok sede jedna naspram druge i to u prostoriji dok su čekale prtljag, koji je kasnio.

- Jelena je odmah sela prekoputa Cece. Koferi su nešto kasnili, pa je Jelena skinula naočare i nekoliko puta je pogledala u njenom pravcu dok je sve vreme u ruci držala telefon. Ražnatovićeva nije skidala naočare za sunce i sve vreme je sa jednom ženskom osobom komentarisala koleginicu. To je bilo baš neprijatno. U jednom trenutku je ustala, malo je stajala sa strane, te se uputila ka izlazu sa saradnikom, praveći se da ne primećuje koleginicu. Vrlo brzo posle nje i Jelena se uputila ka izlazu jer je produžila dalje put ka Štutgartu, za razliku od Cece, koja je ostala u Minhenu - rekao nam je izvor.

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Podsetimo, njih dve su prvo imale susret "oči u oči" u biznis klasi aviona koji je leteo za Minhen. Dok je sedela, JK je u jednom trenutku podigla pogled u pravcu Cece, koja je tada ulazila u avion, te je, dok je prolazila i tražila svoje mesto, samo kratko prokomentarisala: "Da li je moguće da je i ova nesrećnica tu? Ova žena me progoni."

1 / 10 Foto: Kurir

Inače, ovo nije prvi put da su se njih dve našle u istom avionu. Poslednji put se to desilo pre dve godine, kad su se vraćale iz Beča, a ista situacija se dogodila i 2012, kad su obe putovale za Cirih.

- Ovaj susret biće istorijski ako se ovaj avion sruši. A ako se sruši, Srbija će rešiti sve svoje probleme - izjavila je tada Karleuša za Kurir.

Jelena Karleuša, Svetlana Ražnatović Ceca
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track