JK HITNO PRITEKLA U POMOĆ DIDI DŽEJ! Zbog Prije nastavio neviđeni HAOS, mala od skandala se javno obrušila na sve: Saberite se!
Foto: Petar Aleksić, Pritnscreen/Instagram

odbranila je od napada

JK HITNO PRITEKLA U POMOĆ DIDI DŽEJ! Zbog Prije nastavio neviđeni HAOS, mala od skandala se javno obrušila na sve: Saberite se!

Stars -

Jelena Karleuša javno se oglasila i odbranila Didi J od napada korisnika društvenih mreža nakon što je izjavila da ne zna ko je Aleksandra Prijović koja ovih dana puni hale po regionu.

Aleksandra Prijović već mesecima izaziva pažnju medija u regionu brojem rasprodatih kocerata, ali ne i pažnju Didi Džej koja tvrdi da ne zna za pevačicu.

Ova njena izjava razbesnela je korisnike društvenih mreža, a u pomoć joj je odmah pritekla Jelena Karleuša koja se oglasila preko Instagrama.

Aleksandra Prijović, Didi Džej
foto: Petar Aleksić

- Čemu ova masovna obrušavanja na Didi Džej zato što žena ne zna ko je Prija? Nije vam ona kriva zato što vi znate, niti vas bilo ko zbog toga napada. Sada je već vreme da se saberete - poručila je diva.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Dijana je komentarisala stajlinge mnogih naših pevačica, ali kada je trebalo da prokomentariše stil, trenutno najaktuelnije pevačice, ona je rekla da ne zna o kome se radi, niti da zna kako ona izgleda.

- Iskreno, nikada nisam videla kako ona izgleda - kratko je rekla Didi za "Republiku".Kurir.rs

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja