ŠIŠKE, LOKNE, BUJNI DEKOLTE! Isplivala Cecina fotka iz mladosti, a ovakvo IZDANJE je malo ko video, komentari samo PLJUŠTE (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠOK

ŠIŠKE, LOKNE, BUJNI DEKOLTE! Isplivala Cecina fotka iz mladosti, a ovakvo IZDANJE je malo ko video, komentari samo PLJUŠTE (FOTO)

Stars -

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović godinama je menjala svoj izgled od kako je kročila na "scenu", isplivala je slika sa njenog samog početka karijere.

Ceca Ražnatović
foto: Ana Paunković

Na pevačicinoj fan stranici objavljena je fotka koja je izazvala lavinu oduševljenih komentara.

Pevanjem je počela da se bavi kao devojčurak, sa svega 16 godina, a već tada je publiku ostavljala bez daha svojim glasom, ali i stasom.

Ražnatovićka sa svojim pratiocima na Instagramu neretko deli trenutke iz prošlosti, a sada se na jednoj fan stranici pojavila pevačicina fotka iz mlađih dana.

- "Vreme bez Fotošopa, kada je prirodna lepota bila na ceni", "Prelepa devojka, a sada dama", "Divno je uvek izgledala", "Fantazija" - nizali su se komentari.

Podsetimo, Ceca Ražnatović već decenijama jedna je od najvećih zvezda u Srbiji i generacije mladih odrasle su uz njene antologijske hitove.

Kurir.rs/ Blic

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track