BEZOBRAZNICI JEDNI! MENI TO DA URADITE KOJA SAM UDATA ŽENA Plesači iznenadili Draganu, ubacili je u "vrelu" koreografiju! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

BEZOBRAZNICI JEDNI! MENI TO DA URADITE KOJA SAM UDATA ŽENA Plesači iznenadili Draganu, ubacili je u "vrelu" koreografiju! (VIDEO)

Stars -

Nakon fantastičnog nastupa devojaka u emisiji Rame uz rame, Dragana Mirković imala je samo jednu reč: "Uau!"

Dok je nastup trajao imala je samo jednu nedoumicu:

- Devojke tako ste dobre i prelepe, ja nisam znala u koju ću pre pogledati.

Beba je, takođe, imala reči hvale za ono što su plesačice pokazale:

- Velika je stvar da ste to iznele tako kao da to već dugo raditie. Velika je stvar izvesti ovo što ste vi večeras. Uradile ste ovo muški iako je sve bilo jako ženstveno. Za jako kratko vreme smo uradili veliku stvar.

Kako je vatrena koreografija izgledala pogledajte u videu:

03:23

Burleska - Rame uz rame

A na ništa manjem nivou nisu bili ni momci. Štaviše u toku koreografije gde su izgledali veoma muževno i samouvereno dovukli su na plesni podijum ni manje ni više nego Draganu Mirković.

Kada se koreografija završila Dragana je uzviknula:

- Bezobrazbici jedni, gde mene nađoste na ovu koreografiju da izvedete. Udatu ženu! Molim vas to i sledeći put uradite - rekla je za šalu uvek raspoložena Dragana.

Kako je to izgledalo pogledajte ovde:

03:43

Magic Mike - Rame uz rame

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

06:23

OPOJNI SU ZUMBULI KO SE SEĆA OVE PESME? Pogledajte kako su takmičari Rame uz rame sa Draganom PLESOM OŽIVELI OVU NUMERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja