ANITA I ANĐELO SE IPAK RAZDVAJAJU: Veliki šef doneo konačnu odluku, Stanojlovićeva ovo NEĆE LEPO PODNETI
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

ANITA I ANĐELO SE IPAK RAZDVAJAJU: Veliki šef doneo konačnu odluku, Stanojlovićeva ovo NEĆE LEPO PODNETI

Stars -

Ovonedeljni vođa "Elite" Marko Đedović odlučio je da ovonedeljni potrčci budu Anita Stanojlović i Anđelo Ranković koji su poslednjih dana sve prisniji.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen

On ih je poslao u izolaciju gde će sve do sutra biti zajedno, a sada je Veliki šef doneo odluku koja se njoj neće nimalo svideti.

Naime, iako se Anita nadala da će produkcija ovog vikenda preskočiti nominacije zbog dolazećih praznika, te da će se njen i Anđelov boravak u izolaciji produžiti, do toga neće doći.

Anita Stanojlović
foto: Ata images

Iz produkcije je najavljeno da će se večeras nakon "Zvezdi Granda" održati Nominacije u rijalitiju, a to znači da će ukućani birati između Anđela i Anite, a onaj koji dobije više glasova ići će u izolaciju sa takmičarem izglasanim od strane publike.

Jovana Tomić Matora
foto: screenshot, Shutterstock

Inače, Matorina drugarica Tijana Ajfon je iznela niz ozbiljnih optužbi na račun Anite Stanojlović.

- Jovana nikada nije igrala rijaliti, pogotovo kad su emocije u pitanju. To je jedna od najsrčanijih osoba koje sam u životu upoznala, ona će se razboleti zbog toga, žao mi je. A što se Anite tiče, preskupo sam obučena da bih je komentarisala. Imam staža i godina da bih komentarisala osobu koja se juče pojavila i pre nego što je ušla u rijaliti, izj**ala se sa pola vlasnika kafana. Matora sve zna i sve joj je oprostila. Meni je ispod svake časti da je komentarišem. Ne mogu ja da komentarišem Anitu koja ne zna šta je Luj Viton. Nema elementarnu kulturu. Letela je prvi put avionom sa Jovanom, nije znala da je Zanzibar na drugom kontinentu - rekla je Tijana, te je objasnila zašto su Matorine devojke uvek strejt.

Kurir.rs/SrbijaDanas

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track