DŽEJ NIJE STIGAO DA OSTVARI SVOJU POSLEDNJU ŽELJU: Često sanjam popravni dom... Majka ga je zbog jednog razočarala
Foto: Dragana Udovičić

DŽEJ NIJE STIGAO DA OSTVARI SVOJU POSLEDNJU ŽELJU: Često sanjam popravni dom... Majka ga je zbog jednog razočarala

Stars -

Premijera filma "Nedelja", koji je rađen po životu Džeja Ramadanovskog, zakazana je za 16. januar u Beogradu. Publika sa nestrpljenjem iščekuje da pogleda život legendarnog pevača na velikom platnu, a mnogi se prisećaju detalja iz njegovog života. Džej je preminuo 2020. godine u 56. godini, nakon što mu je stalo srce.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: Printscreen/Instagram

Da mu život nije bilo lak, moglo se naslutiti kroz njegove pesme. Rođen je 29. maja 1964. godine u velikoj porodici, od oca Mazlama i majke Barije, koja je radila u Gradskom zelenilu. Bio je jedino muško dete u porodici, a porodica mu vodi poreklo iz Severne Makedonije.

Roditelji su mu se razveli i ostao je da živi sam sa bakom, pa krenuo put maloletničke delikvencije, zbog čega je dobar deo detinjstva proveo u vaspitno-popravnim domovima.

Imao je mnoge planove, a jedan nije uspeo da ispuni. Naime, pevač je želeo da napiše knjigu o svom životu.

– U knjizi ću opisati taj period u popravnom domu. Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu. Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac – ispričao je Džej jednom prilikom gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom".

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen/Kurir TV

Posebno ga je raznežilo to što mu se majka popela na binu kad je imao koncert 1991. godine.

– Jedan od najlepših trenutaka u životu mi je prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz u životu, a posebno sam se raznežio kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket – dodao je Ramadanovski.

Kurir/Republika/Preneo: I.L.

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja