BEZ TEKSTA SAM! Nakon što se u emisiju uključila naša poznata pevačica, JK je počela da plače...Nakon toga, dotukla je Bekvalčeva
Foto: Printscreen

BEZ TEKSTA SAM! Nakon što se u emisiju uključila naša poznata pevačica, JK je počela da plače...Nakon toga, dotukla je Bekvalčeva

Stars -

Jelena Karleuša ponovo je na kratko otkrila svoju drugu i emotivnu stranu koju gotovo nikada ne pokazuje u javnosti.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

U domaćim medijima je ogolila dušu o svom privatnom i poslovnom životu, ali su je uključenja njenih najbližih koleginica potpuno slomila.

Prva je bila Milica Pavlović kojoj je JK neizmerna podrška već godinama.

- Nisu me oteli vanzemaljci, svojevoljno sam ovde. Želim da ti kažem da te jako cenim kao umetnika, uvažavam kao majku i suprugu, volim te kao prijatelj. Nadam se da uživaš u svemu što ti život pruža, želim da ti kažem da ostaneš borac kakav jesi. Želim da te ćerkice uvek obraduju sa vestima i škole i da svaki put budeš ponosna kada ti kažu da su ti ćerke najvaspitanija deca. I jedva čekam da me vodiš na skupoceni ručak koji si obećala, kartice nisu problem - nasmejala se Milica.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Nakon Milice, u emisiju se uključila i Dragana Mirković koja ju je svojom pričom dovela do suza i otkrila šta joj je najveći uspeh u životu, a to su njene mezimice.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- Želim da uvek ostaneš takva, žena sa najčvršćim stvovima i nežna. Jelena je jako odana i kada je nekome prijatelj stvarno jeste prijatelj. Koliko god puta da se čujemo ili razmenimo poruku, znam da je tu. Uvek je bila tu i javljala se sama kada je meni bilo najteže, branila me je uvek samo kako ona to ume. Ona je žena sa nežnim srcem, ume da voli, divna je majka... Devojčice su joj prelepo vaspitane, uzele su njenu najlepšu stranu. Znam odlično koliko su divne i nežne, a Nika mi je posebna... Jelena, divna si! Neverovatna si u mnogim situacijama - govorila je folk zvezda.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Bez teksta sam - rekla je Jelena i brisala suze.

U studio se uključila zatim i Nataša Bekvalac koja je otkrila koliko poštuje i ceni Jelenin lik i delo.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- Jelena i ja nismo koleginice koje se svakodnevno čuju i viđaju, ali nas dve imamo najdivniju i najdublju konekciju, onu za koju mislim da je najvažnija. Prosefionalno joj želim regionalnu karijeru i turneju, a privatno sve već zna - rekla je Nataša.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Jelena je sve vreme pokušavala da se suzdrži od lavine emocija, a ispod ogromnih naočara suze su tekle same, te je u jednom trenutku došla i šminkerka kako bi joj sredila lice.

Kurir.rs/Una TV

Bonus video:

02:00

ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track