"NE VERUJEM ANELI DA JOJ JE STANIJA PREOTELA DEČKA" Taki bez dlake na jeziku: Nimalo se nije dobro pokazala, TANKA JOJ JE PRIČA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nemanja Nikolić

kurir tv

"NE VERUJEM ANELI DA JOJ JE STANIJA PREOTELA DEČKA" Taki bez dlake na jeziku: Nimalo se nije dobro pokazala, TANKA JOJ JE PRIČA

Stars -

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, gostujući u emisiji Puls Srbije na Kurir TV komentarisao je rijaliti učesnicu Aneli Ahmić i njene tvrdnje da joj je najpoznatija srpska starleta Stanija otela dečka.

Ivan Gajić
foto: Kurir TV

U razgovoru sa voditeljem Ivanom Gajićem, ispričao je šta on misli da je istina u ovom slučaju.

- Pa, Milan Milošević je one večeri kad je Aneli ušla u kuću rekao je da je ona već pre 3-4 godine slala svoje mejlove da bi ušla u Zadrugu, ali nije im bila interesantna i nisu joj pozvali. Tako da je ona jedva dočekala priliku da se nešto desi između njenog bivšeg dečka i Stanije, iskoristila je tu priliku i ušla je u rijaliti - započeo je Marinković.

Radomir Taki Marinković
foto: Kurir TV

Dodao je i da je Aneli veliki obožavalac njegove ćerke Maje.

- Ona je veliki rijaliti fan i Majin fan, znamo da je mnogo puta kačila Majine slike i prozivala je tamo preko Instagrama, TikToka, već ne znam kako to ide, ali videli smo šta je. Nimalo se nije pokazala u lepom svetlu. Jednu priču je pričala, ali sad vidimo nešto sasvim drugo. Čuli smo izjave momaka, jedan mislim da se zove Asmin, Rekao je dve-tri reči, tako kad sam čuo njenu priču i kad sam čuo drugu, ništa mi se ne podudara - otkrio je Taki.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:40

Stanija se počastila novim autom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track