FOTOGRAFIJA KOJA SLAMA SRCA! Danas je bitan dan za porodicu Rokvić
Nikola Rokvić, Foto: Pritnscreen

emotivno

FOTOGRAFIJA KOJA SLAMA SRCA! Danas je bitan dan za porodicu Rokvić

Stars -

Pokojni pevač, Marinko Rokvić, na današnji dan proslavio bi 70. rođendan. Njegov sin Nikola podelio je porodičnu fotografiju na svom Instagram profilu i napisao emotivnu poruku.

Marinko bi osim rođendana, proslavio i godišnjicu braka sa svojom suprugom Slavicom.

- Danas kada proslavljamo Sv. Savu, slavili bi i tvoj 70. rođendan, a i vašu godišnjicu braka! Mnoge smo velike proslave pravili, ali ova spontana i "slučajna", u pola 5 ujutro kada smo se svi našli kući posle naših koncerata i nastupa, svako sa svog posla, uz čašu vina, imala je posebnu čar! Danas nećemo tugovati, ma nećemo nikada više tugovati, već ćemo se radovati životu, zahvaliti se Bogu što smo te imali, što te imamo! Jer ljubav nikada ne prestaje, radujemo se - napisao je Nikola u opisu fotografije.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen

Podsetimo, Marinko je pre dve godine izgubio bitku sa teškom bolešću, a na dan njegove smrti se oglasila i njegova supruga Slavica:

- Sve dok pamet služi, lako je sačuvati sećanja. A zaborav? Zaborav je težak, prosto nemoguć, jer neprestano tečeš mojim venama. Nedostajanje - napisala je tada Slavica na Instagramu.

Ovo je nikada viđena fotka pokojnog pevača.

Kurir / Informer

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track