"NIJE IMALA NIŠTA, BILA JE KOD NAS KUĆI!" Popović izneo ŠOK DETALJE o Radi Manojlović: Kupili smo joj svu garderobu i obuću
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

pomogli su joj dosta na početku njene karijere

"NIJE IMALA NIŠTA, BILA JE KOD NAS KUĆI!" Popović izneo ŠOK DETALJE o Radi Manojlović: Kupili smo joj svu garderobu i obuću

Stars -

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović zadužen je za karijere mnogi pevača, a jednom prilikom izneo je nepoznate detalje o pevačici Radi Manojlović, koja je bila u takmičenju pre više od 10 godina.

Naime, kako je ispričao, on i njegova supruga Suzana Jovanović mnogo su pomogli Radi na početku njene karijere, te je bila u njihovoj kući nakon takmičenja, a kupili su joj i mnogo garderobe.

Rada Manojlović
foto: ATAImages

– Posle finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo ono sve je obukla, Rada tada ništa nije imala. Ali Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla - otkrio je Saša za "Skandal".

Podsetimo, pevačica Rada Manojlović ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici. Ona je jednom otkrila da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

Saša Popović
foto: Kurir televizija

- Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga - pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu.

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio - otkrila je Rada.

Rada Manojlović
foto: Printscreen TV Pink

- Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - objasnila je pevačica svojevremeno.

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

00:33

JK otkazala sve obaveze kako bi došla Dragani Mirković na koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja