BIVŠOJ ŽENI OSTAVIO NEKRETNINU, A BAŠKARI SE U VELELEPNOJ VILI SA BAZENOM: Luksuzni dom Žike Jakšića, a ona mu je prva komšinica
Foto: Pritnscreen

BIVŠOJ ŽENI OSTAVIO NEKRETNINU, A BAŠKARI SE U VELELEPNOJ VILI SA BAZENOM: Luksuzni dom Žike Jakšića, a ona mu je prva komšinica

Stars -

Žika Jakšić pre nekoliko godina zajedno sa jednim prijateljem je počeo gradnju velelepnog doma u koji se sada već uselio.

Žika Jakšić
foto: Printscreen

Voditelj emisije “Nikad nije kasno” odlučio je da izgradi dom koji će biti baš po njegovim merilima, a u tome su mu prijatelji pomogli savetima. Tako je Žika sada bliže svim kolegama i prijateljima sa „Granda“ koji žive u ovom kraju, Saši, Breni, Acu Pejoviću i mnogim drugima.

- Žika je odlučio da sagradi vilu koja će imati nekoliko soba, ali i bazen ispred kuće koji će se nalaziti u dvorištu. U dogovoru sa prijateljima koji su mu savetima oko gradnje pomogli, Žika je na samom kraju ulice odlučio da svije gnezdo. Prva komšinica mu je bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, koja je inače odlična prijateljica Žikine bivše žene Dajane Paunović - pričao je ranije izvor.

Žika Jakšić
foto: Nemanja Nikolić

Vrlo oprezno, u par navrata, voditelj i autor emisije „Nikad nije kasno” dopustio je fanovima, pa i široj javnosti, da zaviri u njegovu intimu, kada je objavio slike kako uživa u noćnom kupanju u svom bazenu, sada kada je vila kompletirana.

Žika Jakšić
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, sve što je do tada moglo da se vidi jesu zidovi dnevnog boravka, široka kožna garinitura, skupocene slike na zidovima, ugradni televizor i kuhinja koja vredi kao nečiji manji stan.

Žika Jakšić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Žika Jakšić je kao galantan muškarac svojoj nekadašnjoj ženi Dajani nakon razvoda ostavio porodični dom na Bežanijskoj kosi, u kojem ona danas živi sa njihovim sinom Dušanom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:42

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track