SAŠA POPOVIĆ PROVOZAO BESNU MAŠINU OD POLA MILIONA €! Bio kokuz, 4 godine se vozao autobusom, a sad ima najskuplji vozni park
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, ATA images

SAŠA POPOVIĆ PROVOZAO BESNU MAŠINU OD POLA MILIONA €! Bio kokuz, 4 godine se vozao autobusom, a sad ima najskuplji vozni park

Stars -

Kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović, nekadašnji član Slatkog greha, gaji strast za automobilima od osamdesetih godina prošlog veka, a su ga "lovci na autimobile" snimili usred bela dana kako se voza po Beogradu na vodi.

Za ovaj automobil marke "ferari" navodno je izdvojio pola miliona evra.

"Sve je počelo osamdesetih godina, kad smo jako mnogo para zarađivali. Mnogo. Zarađivali smo milione. Međutim, nije bilo povoljnih mogućnosti za investiranje novca u nekretnine, pa sam mogao da ulažem samo automobile", rekao je Saša ranije o svojoj strasti prema automobilima i dodao da ga je nastavku ovog "investiranja" sprečila štednja kod Dafine kod koje je izgubio sav novac. Ostao je bez ijednog dinara i bez ijedne marke i četiri godine se vozio autobusom.

1 / 13 Foto: Ata images

Podsetimo, Saše Popovića svake godine kupuje nova kola. Poseduje „porše“ od 180.000 evra, kao i tri BMW-a, dva "mercedes", ali i skromna kola poput "smarta", a ovaj ferari navodno košta pola miliona evra.

Bonus video:

05:54

Saša Popović o promenama u Zvezdama Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja