PEVAČICIN KUĆNI PRIJATELJ: Zbog Dragane Mirković u Beču angažovan privatni detektiv u potrazi za malom Dankom Ilić
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

PEVAČICIN KUĆNI PRIJATELJ: Zbog Dragane Mirković u Beču angažovan privatni detektiv u potrazi za malom Dankom Ilić

Stars -

Pevačica Dragana Mirković veoma zbog njene zainteresovanosti za slučaj nestale Danke Ilić i, kako prenose mediji, angažovan je i privatni detektiv, koji pokušava da sazna šta se dogodilo sa Dankom i gde se nalazi, pod uslovom da se na snimku nastalom u Beču nalazi upravo ona.

- Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv - rekla je Dragana.

Dragana Mirković, Danka Ilić
foto: Petar Aleksić, Facebook

- U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem... Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina - objasnila nam je Dragana.

- Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući.

kurir.rs/telegraf.rs/preneo I. L.

Bonus video:

00:48

Policijska stanica u Banjskom polju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track