"OVO JE NAJSREĆNIJI ŽIVOTNI TRENUTAK..." Oglasio se Filip Car nakon rođenja Leone i otkrio: Neće me biti nekoliko dana...
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Shutterstock

"OVO JE NAJSREĆNIJI ŽIVOTNI TRENUTAK..." Oglasio se Filip Car nakon rođenja Leone i otkrio: Neće me biti nekoliko dana...

Stars -

Filip Car i Aleksandra Nikolić postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Leona.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Mnogobrojne čestitke i ljubavne poruke pljušte na sve strane, a ponosni tata se putem Instagrama i Tiktoka oglasio i zahvalio svima na lepim rečima.

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

- Floto moja draga, hvala vam svima na predivnim čestitkama. Kako sam danima bio u napetosti i iščekivanju znate da nisam bio na Tiktoku uopšte. Doslovno putujem gore dole i imam mnogo obaveza oko svega, ali sutra radim jednu proslavu u Crikvenici pa ko god da je u mogućnosti od naše ekipe prijatelja i flote neka se javi i dođe, bilo bi mi drago - napisao je Filip i dodao:

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

- Sutra oko 21 sat ću se uključiti sa zabave da podelim ovaj najsrećniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas jer me opet neće biti par dana. Hvala svima, pozdrav. Leona, Aleks i Car.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Podsetimo, Aleksandra je na svet donela zdravu devojčicu carskim rezom, a mama i beba se osećaju dobro. Kum Filipa Cara se oglasio i otkrio da novopečeni tata nije spavao dok je trajao porođaj.

- Porođaj je trajai od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus. Prvo nisu hteli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću rodila je zdravi devojčicu. Car nije cele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije - poručio je Bruno za Pink.rs.

Bonus video:

00:05

Evo kako Filip Car brine o bolesnoj Aleksandri Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track