EKSKLUZIVNA PONUDA GRČKIH HOTELA SA 5*: 7 noćenja u junu od 359 evra po osobi. TRAVELLAND AGENCIJA RADI ZA VAS I U NEDELJU!
Foto: Promo

EKSKLUZIVNA PONUDA GRČKIH HOTELA SA 5*: 7 noćenja u junu od 359 evra po osobi. TRAVELLAND AGENCIJA RADI ZA VAS I U NEDELJU!

Stars -

Ne propustite priliku da se prepustite bezvremenskom šarmu Grčke i stvorite uspomene koje će trajati celog života. Stiže neodoljiva ponuda hotelskog smeštaja koja će premašiti sva očekivanja. Popust na cene aranžmama do 42%!

Travelland
foto: Promo

Odmor tokom leta u Grčkoj je iskustvo koje će probuditi sva vaša čula i ispuniti vas inspiracijom. Od zadivljujućih pogleda na kristalno čisto more do ukusnih gastronomskih užitaka, Grčka vas poziva da istražite njene skrivene bisere na način koji će vas ostaviti bez daha.

Zahvaljujući ekskluzivnoj ponudi agencije “Travelland” i luksuzni hoteli postaju dostupni svima koji žude za nezaboravnim putovanjem ispunjenim elegancijom i udobnošću.

Na snazi su popusti i promotivne cene za boravak u nekim od traženijih grčkih hotela za letnju sezonu 2024.

Travelland
foto: Promo

Dobrodošlicu će vam već u junu poželeti prijatno i profesionalno osoblje resorta Cora Hotel & Spa 5* - skrivenog dragulja mira tik uz tirkizne vode plaže Afytos, koja se smatra jednom od najživopisnijih lokacija Halkidikija. U ovom delu raja na zemlji, dočekuje vas ekskluzivni hotel namenjen isključivo odraslima, pružajući vrhunsko iskustvo bez premca (iako su deca starija od 12 godina dobrodošla i plaćaju kao odrasle osobe). Smešten između kristalno čistih voda Egejskog mora i blistavog neba, Cora Hotel & Spa odiše harmonijom mediteranskog duha i savremenog luksuza. Svaka soba i apartman predstavljaju oazu mira i udobnosti, dok se pogled na zalazak sunca sa terase pretvara u nezaboravno iskustvo za sva čula. Najniža cena za boravak od 7 noćenja je 359 evra po osobi.

Travelland
foto: Promo

Smešten uz obalu u slikovitom selu Agia Paraskevi na poluostrvu Kasandra, hotel Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5* se savršeno uklapa u okruženje prepuno blistavih pejzaža, kristalnih voda i šumovitih predela. U blizini hotela nalaze se i prirodni termalni izvori koji su poznati po svojim izuzetnim terapeutskim svojstvima, čineći boravak u Ajul Lukuri Hotel & Spa Resortu zaista jedinstvenim iskustvom. Ovaj rajski kutak nudi savršen balans između luksuza i prirodnog blagostanja, stvarajući idealno utočište za celu porodicu. Poseduje i neodoljivi pravi AKVA PARK za decu koji počinje sa radom 01.06.2024. Usluga u hotelu je Ultra all inclusive.

Travelland
foto: Promo

AKCIJA: POLUPANSION PO CENI NOĆENJA S DORUČKOM!

Smestivši se na obali zapadnog dela poluostrva Sitonija, rajski kutak pod imenom Hotel Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort 5* nudi svoju sopstvenu peščanu plažu, pružajući vam neograničen pristup čarobnim vodama Egejskog mora. Uživajte u potpunom relaksu i obnovite svoje telo i dušu u Spa centru hotela Ammoa gde vas čeka širok spektar tretmana i usluga dizajniranih da vas oslobode stresa i podignu vaše čula na viši nivo. Sa najnižom cenom boravka od 62 evra po osobi, po danu, Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort 5* postaje pristupačna oaza luksuza koju ne možete propustiti.

Travelland
foto: Promo

Raskošni Hotel Porto Carras Meliton 5* predstavlja simbol luksuza i elegancije, savršeno uklopljen u pejzaž mitske obale Sitonije. Ovde svaki trenutak postaje prilika za otkrivanje novih čuda prirode i uživanje u bogatstvu sadržaja koje Porto Carras Grand Resort nudi - od svetski poznatih vinskih podruma do prestižnih golf terena i luksuznih spa centara. Nalazi se na samoj peščanoj plaži, a ležaljke i suncobrani se ne doplaćuju. Prostrane i luksuzno opremljene sobe i apartmani nude izvanrednu udobnost, dok svaki kutak hotela odražava istinski mediteranski šarm.

Travelland
foto: Promo

Hotel Mitsis Galini Wellness & Spa 5* je savršen izbor za sve one koji žele da spoje luksuzni odmor sa wellness i spa iskustvom na jednoj od najlepših destinacija u Grčkoj. Ovaj izvanredni resort, smešten u slikovitom mestu Kamena Vurla, blizu Atine okružen je bujnim drvećem eukaliptusa, što stvara neodoljivu atmosferu mira i harmonije, idealnu za potpuno opuštanje i revitalizaciju duha. Usluga u hotelu je polupansionska (obroci se služe po principu švedskog stola). Hotel Mitsis Galini se ponosi svojom raznolikošću smeštajnih opcija, sa ukupno 224 sobe koje pružaju nezaboravne poglede na more ili planinu.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track