BILA JE NAJVEĆA BOMBA I HARALA GRANDOVOM SCENOM! Sa Erom otpevala hit Mercedes, a onda nestala iz javnosti, ovako danas izgleda
Foto: Printscreen/Youtube

BILA JE NAJVEĆA BOMBA I HARALA GRANDOVOM SCENOM! Sa Erom otpevala hit Mercedes, a onda nestala iz javnosti, ovako danas izgleda

Stars -

Reni iz Bugarske žarila je i palila Grandovom scenu dvehiljaditih godina, a razlog je bio njen duet sa Erom Ojdanićem, kojeg očekuje operacija kile u Kliničkom centru Beograd.

Pre više od dve decenije bugarska pevačica i Era Ojdanić pesmom „Mercedes“ napravili su pravi muzički bum na javnoj sceni. Ova njihova pesma je za kratko vreme postala hit, a za Reni su muškarci gubili glavu.

Prezgodna pevačica je svojim izgledom ostavljala bez daha kad god bi se pojavila na Grandovoj sceni.

Reni je tada izdala i album za Grand produkciju sa koga se posebno izdvojila pesma „Slobodna sam kao ptica“.

Iako je imala velike turneje i mnoštvo nastupa, u jednom momentu se povukla sa domaće javne scene.

Ipak, iako je ne viđamo u medijima, ona od pevanja nije odustala već se posvetila bugarskom tržištu gde i dalje uživa veliku popularnost.

Kako mnogi komentarišu Reni je iz godine u godinu sve lepša i zgodnija, o čemu i svedoče brojne fotografije koje objavljuje na mrežama.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

02:13

KOD HARISA SAM VIDEO UGLEDNE POLITIČARE, ZBOG OVOGA SU DOŠLI Era Ojdanić šokirao: Na specifičnom mestu sam ih najčešće viđao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track