"CIPKA SAMO PLAČE I GRLI SUPRUGOVU SLIKU" Pevačica otkriva šta se dešava u domu zvezde "Granda" nakon TRAGEDIJE, evo ko je uz nju
Foto: Kurir, Printscree/instagran, Printscreen/N&G Bakery

ivana šašić

"CIPKA SAMO PLAČE I GRLI SUPRUGOVU SLIKU" Pevačica otkriva šta se dešava u domu zvezde "Granda" nakon TRAGEDIJE, evo ko je uz nju

Stars -

Pevačici Aleksandri Tadić Cipki prošle nedelje iznenada je preminuo suprug Nebojša Sojićević Jarina u 52. godini. Zvezda "Granda" i dalje je u šoku zbog svega što se dogodilo, a najbolja drugarica njenog pokojnog supruga Ivana Šašić otkrila je šta se dešava u njihovom domu.

Aleksandra Tadić Cipka
foto: Kurir, Printscreen/Instagram, Printscreen/N&G Bakery

- Cipka je u šoku, ne može da veruje šta ju je snašlo. Sudbina se sa njima baš poigrala. Nebojša je bio dobro, nikad se nije žalio, ovo je bio šok za sve. Planirali su proširenje porodice, niko nije mogao da zamisli ovakav scenario. Cipka je pod lekovima, baš je loše, samo plače i grli njegovu sliku, kao da čeka da je neko probudi iz košmara koji ju je zadesio - rekla je Ivana, pa dodala:

- Samo mesec dana pre nego što joj je preminuo suprug, umro joj je i svekar, neki crni oblak se nadvio nad njihovu porodicu.

Ivana Šašić
foto: Kurir televizjia

Ivana je bila bliska i sa Cipkom, a i sama je teško podnela Nebojšinu smrt.

- To je bio moj najbolji drug, brat, znamo se ceo život. Ne mogu da verujem da ga više nema. Infarkt je imao i umro je na licu mesta, nije bilo spasa. Cipka je loše, kako da bude, baš se loše oseća. Majka je uz nju, kao i prijatelji i familija, ali sve teško podnosi - izjavila je Ivana.

Kurir/Star

Bonus video:

00:17

Pomen Tomi Zdravkoviću na Centralnom groblju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track