LJUBIO 18 GODINA STARIJU KOLEGINICU IZ ZG, A SADA VOLI POLICAJKU! Malo ko zna da su roditelji Stefana Kosmajca ovi POZNATI PEVAČI
Foto: Printscreen Grand News

veliku popularnost je stekao

LJUBIO 18 GODINA STARIJU KOLEGINICU IZ ZG, A SADA VOLI POLICAJKU! Malo ko zna da su roditelji Stefana Kosmajca ovi POZNATI PEVAČI

Stars -

Stefan Petrović Kosmajac, veliku popularnost je stekao u „Zvezdama Granda", gde mu je mentorka bila Viki Miljković, ali i zahvaljujući vezi s 18 godina starijom koleginicom Dušicom Ikonić.

Od samog početka je privukao veliku pažnju javnosti, prvenstveno zbog svog talenta, ali i zbog svojih poroka o kojima je javno govorio.

Stefan Petrović Kosmajac, Zvezde Granda
foto: Printscreen/Prva TV

Naime, Kosmajac je na snimanje „Zvezda Granda“ dolazio posle nastupa u alkoholisanom stanju i umoran što su mu svi zamerali, a nedugo zatim je šokirao domaću javnost kada je obelodanio da je raskinuo veridbu sa starijom koleginicom.

"Nisam više zaljubljen, nemam devojku. Ne odgovara mi to u ovom trenutku", rekao je Stefan tada ne želeći da otkriva detalje raskida verdibe.

Nakon turbulentnog ljubavnog života pevač i Zvezda Granda, Stefan Kosmajac, konačno se skrasio sa novom emotivnom partnerkom koja je po zanimanju ni manje ni više, nego policajka, a nedavno se ostvario u najlepšoj ulozi, kada je postao otac malog Vasilija.

Milena Petrović
foto: Printscreen YT

Ipak, malo ko zna da Stefan potiče iz poznate porodice. Njegovi roditelji, Mladen i Milena Petrović sedamdesetih i osamdesetih godina su harali estradnom scenom.

Mladen Petrović Kosmajac
foto: Printscreen YT

Njegova majka Milena je imala veliki jugoslovenski hit „Prvo slovo tvog imena“, a ostala je upamćena po nastupu sedamdesetih godina na Ilidžanskom festivalu sa i danas traženom pesmom „Sanjala sam Sarajevo“. Ništa manje nije poznat ni njegov otac, Mladen Petrović Kosmajac, koji je vlasnik najegzotičnijeg glasa među narodnjacima.

Bonus video:

05:41

STARS EP 310

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track