NIKOLU ROKVIĆA DOČEKALE KOMŠIJE, A OVA SCENA GA JE RASPAMETILA! Ispred zgrade mu priredili doček: Ovo se pamti ceo život! (VIDEO)
Foto: Ana Paunković

Emotivno

NIKOLU ROKVIĆA DOČEKALE KOMŠIJE, A OVA SCENA GA JE RASPAMETILA! Ispred zgrade mu priredili doček: Ovo se pamti ceo život! (VIDEO)

Stars -

Nikola Rokvić stigao je u Srbiju nakon mesec dana hodočašća, gde je pešačio od Beograda do Egine i na tom putu skupljao novac koji će dati u humanitarne svrhe.

Pevač se potom uputio ka zgradi na Novom Beogradu, gde živi sa porodicom, a ispred ulaza su ga dočekale brojne komšije i deca iz kraja, koja su u trenutku kada je Nikola izašao iz kola u glas rekli:

Nikola Rokvić
foto: Printscreen Instagram

"Dobrodošao kući", poručili su mu oni, a Rokvić nije mogao da sakrije oduševljenje, pa im se srdačno zahvalio i sve ih izljubio.

- Kakve komšije imam!!! Ovo se pamti ceo život!!! Bog vas blagoslovio dragi moji!!! - napisao je Nikola Rokvić koji je ovaj dirljivi trenutak podelio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, najveća podrška tokom putovanja bila mu je porodica, a baš tako se zove i fondacija koju je osnovao sa suprugom, a koja će pomagati nezbrinutoj, bolesnoj i talentovanoj deci. Svaki dan njegovog hodočašća pomno je pratila i cela Srbija.

Bonus video:

00:16

Nikola Rokvić se ukrcao na trajekt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track