2 STANA, KUĆA, RESTORAN, NAKIT I SVA UŠTEĐEVINA: Lepa Lukić napisala testament, sve prepisala NJEMU, ali samo pod jednim USLOVOM
Foto: Kurir

2 STANA, KUĆA, RESTORAN, NAKIT I SVA UŠTEĐEVINA: Lepa Lukić napisala testament, sve prepisala NJEMU, ali samo pod jednim USLOVOM

Stars -

Legendarna pevačica narodne muzike, Lepa Lukić nedavno je otkrila da je napisala testament, kao i da će svo bogatstvo koje je stekla tokom 50 godina karijere ostaviti svom bratancu Radisavu, ali mora da ispuni jedan uslov.

Lepa Lukić
foto: Kurir Televizija

Naime,nakon smrti pevačice njen bratac će dobiti restoran, dva stana, kuću i svu Lepinu ušteđevinu, ali pod jednim uslovom, da brine o mački Mazi.

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat - rekla je Lepa i dodala da je veoma vezana za macu koju je udomila pre devet godina.

Lepa Lukić, Sceniranje
foto: Ana Paunković

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka - ispričala je Lepa za "Informer" i istakla da sa Mazom priča kao sa čovekom.

Puls Srbije, Lepa Lukić
foto: Kurir

"Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: "Mjauuu", ja je pitam: "Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?" Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama."

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:46

LEPA LUKIĆ OTKRILA DA LI JE JOŠ LJUTA NA NADU TOPČAGIĆ: Nije samo to što se nije pojavila na koncertu, NEŠTO DRUGO ME ZABOLELO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track