SVEKRVA I ZAOVA ISTERALE SVOJE: Anastasija Ražnatović otkrila na šta je bila prinuđena da radi u Sevilji, sa jednim se baš MUČILA
Foto: Damir Dervisagic, Nemanja Nikolic

SVEKRVA I ZAOVA ISTERALE SVOJE: Anastasija Ražnatović otkrila na šta je bila prinuđena da radi u Sevilji, sa jednim se baš MUČILA

Stars -

Već neko vreme javnost spekuliše da postoje problemi u braku Anastasije Ražnatović.

Pevačicina svekrva Olivera Gudelj u centru je svih medijskih naslova i razgovora po gradskim kuloarima. Popularna snaja i svekrva nedavno su sklopile primirje. Prvo su se zajedno pojavile na Nemanjinom pričešću, zatim zajedno proslavile Đurđevdan u Sevilji, a potom se dogodilo i građansko venčanje mladog para kom je prisustvovala cela porodica fudbalera, zbog čega se veruje da je su problemi u braku Anastasije Ražnatović stvar prošlosti.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen Instagram

I sugurno da jesu, ipak pevačica ne zaboravlja tako lako kroz kakva je iskušenja sve morala da prođe nakon preseljenja u svoj novi dom u Sevilji.

Svega se prisetila nedavno za medije.

Naime, tokom završne večeri takmičenja "Zvdezde Granda" gde je prisustvovala kao gošća svoje majke Svetlane Cece Ražnatović odgovorila je za početak kako joj je u braku a potom spomenula izazove.

- Nama je isto pre nego što smo potpisali papir, i nakon što smo potpisali papir - kazala je folk zvezda pa opisala svoj život preko grane.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

- Život u Španiji je savršen, nedostaje mi porodica uglavnom, ali Španija kao zemlja mnogo mi se dopada. Uživam tamo, stvarno mi je jako lepo. Jedino što se promenilo je to da ne moram više da čitam prevod. Pošto sam bila prinuđena u Sevilji da pričam na španskom jer tamo niko ne priča engleski, onda sam tako naučila uz priču.

- Nije mi bilo teško imala sam predznanje iz telenovela, koje smo svi gledali kada smo bili klinci, a imala sam malo malo španskog i u školi pa mi se sve posle vratilo - zaključila je Anastasija koja će budući da jezik zna, uskoro verovatno polagati pravo i na špansko državljanstvo.

Trenutno ona uživa u Beogradu s porodicom, dok Nemanja u nacionalnom dresu nastoji da iznedri bod ili dva na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Po završetku, čeka ih povratak u Sevilju i pretpostavljamo bajkovit život, istovremeno spomiljen se prelazak u novu nekretninu koju će pevačica po svom nagođenju uredici i sve ostalo što sledi jednom bračnom paru.

Sklad, ljubav i porodica

Iako se mnogo nagađalo zašto su se zaova Vanja i svekrva Olivera na neko vreme distancirale od Anastasije, odnosi u porodici Gudelj sada su topli i harmonični.

Upućeni tvrde da Olivera nikad nije bila protiv Anastasije, samo je htela da svi poštuju pravila porodice, a to su zajedništvo, bliskost i posvećenost veri. Upravo je ovo poslednje postalo primetno kod Anastasije otkako se sve dovelo u red, pa je snajka nadavno bila i na liturgiji sa svekrvom, a na svoj Instagram povremeno okači i neki verski sadržaj.

kurir.rs/story/preneo I.L.

Bonus video:

03:23

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track