Hrvati Milanu uzimaju sina?!

Severina protiv kralja bakra

Hrvati Milanu uzimaju sina?!

Stars -
U slučaju da Popović dete nije video više od tri meseca, Severina može da traži od suda da mu se privremeno uskrate roditeljska prava, tvrdi advokat Dafinka Večerina

Sve protiv njega.Severina Vučković ima pravo da Milanu Popoviću oduzme sina! I to po zakonima Hrvatske. U slučaju da njen nevenčani suprug dete nije video više od tri meseca, pevačica može da traži od suda da mu se privremeno uskrate roditeljska prava, tvrdi advokat Dafinka Večerina, koja je specijalizovana za porodično pravo, prenosi hrvatski list 24 sata.I dok je pevačici pružena i ta mogućnost, Večerina naglašava da Popović dete može da viđa samo u Hrvatskoj, sve dok sud konačno ne odredi kod koga će sedmomesečni Aleksandar živeti. Severina bi za svaki odlazak van zemlje sa sinom morala prvo da dobije dozvolu od nadležnog centra za socijalni rad. Ukoliko Severina i Milan ne budu mogli sami da se dogovore, na sudu je i da reguliše buduće susrete deteta s roditeljem s kojim više ne živi. - Severina na sudu može da zahteva da otac učestvuje u troškovima za dadilju, da plaća skijanje, skupe privatne vrtiće i škole, te da pomaže u plaćanju skupih računa u elitnom kvartu u kom ona i sin žive. Problem je što mi nismo Amerika. U Hrvatskoj, koliko je meni poznato, rekord drži majka koja je za dete dobila alimentaciju od 1.300 evra mesečno - rekla je Večerina.S obzirom na to da je Milanova firma „Amlako grup“ prošle godine imala zaradu od skoro milijardu evra, moglo bi se očekivati da alimentacija bude i veća od pomenute. Ipak, ona se neće određivati prema profitu, već prema potrebama deteta!

Seve izašla iz mode!Milan Popović promenio je naziv svog lokala u Njegoševoj ulici u Beogradu. Umesto dosadašnjeg „Moda S“, u kojem je S bilo prvo slovo Severininog imena, objekat se sada zove „Moda star“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track