FRKA: Mitrović zaključao Seku Aleksić i Karleušu

Ništa od pomirenja

FRKA: Mitrović zaključao Seku Aleksić i Karleušu

Stars -
Pevačice koje pričaju samo preko advokata pola sata provele same u kancelariji vlasnika Pinka kao žrtve praznične skrivene kamere „Paparaco lova“

Nemoguća misija.Seka Aleksić i Jelena Karleuša našle su se oči u oči u kancelariji Željka Mitrovića. Pola sata su bile zaključane same u kabinetu vlasnika Pinka, a za njihov susret najzaslužnija je ekipa „Paparaco lova“, koja ih je odabrala za glavne žrtve novogodišnje skrivene kamere. A da bi i onima neupućenima cela priča bila zanimljivija, podsetićemo da je JK tužila Seku zbog uvrede ugleda i časti jer ju je Aleksićka svojevremeno uporedila s Bokijem 13.Pa da nastavimo... Sa telefona Željka Mitrovića Seki je stigla poruka da posle gostovanja u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ dođe kod njega. Ušla je u kancelariju i čekala ga, ali umesto Mitrovića pojavila se Karleuša. Kad su se videle - ostale su u šoku. Razmenile su nekoliko rečenica, posle čega su pokušale da napuste prostoriju. Ali vrata su bila zaključana!Seka nije želela da komentariše susret s rivalkom, ali se oglasila na Fejsbuku.- Krajnje bezveze situacija. Neuspeli pokušaj skrivene kamere. Ladno su zaključali vrata - napisala je Seka.A i Karleuša je iskoristila Tviter da se obrati autorima:- Mislim da sam jedina koja neće hteti da gleda.Šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata i kako su se Seka i Karleuša ponašale jedna prema drugoj, gledaoci televizije Pink videće 1. januara.(Lj. R. - M. V.)

JK i Seka su bile zbunjene
JK i Seka su bile zbunjene

Nismo smeli da ih stavimo u manji prostorAutor emisije Darko Popović kaže da je bilo teško spojiti ove dve pevačice.- Ideja je bila da ih zaključamo u još manji prostor, ali pošto je to bilo rizično po uspeh akcije, odlučili smo se da se poslužimo sigurnim lukavstvom. Predsednik kompanije Željko Mitrović bio je na putu, što smo iskoristili da postavimo kamere u njegovoj kancelariji, a pevačice pozvali na razgovor s njim - kaže Popović, koji ne želi da otkrije o čemu su pevačice razgovarale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track