ZMIJSKO TELO: Seve u vrućoj haljini
Foto: Youtube

Dobrodošao u klub

ZMIJSKO TELO: Seve u vrućoj haljini

Stars -
Severina je u emisiju kod Ognjena na plejbek otpevala i pesmu "Ko Me Tjero" sa novog albuma "Dobrodošao u klub" i pokazala da ima vrlo zategnuto telo

Hrvatska pevačica Severina Vučković još jednom je oduševila publiku svojim izgledom. Ona je nastupila u veoma uskoj crnoj haljinici gde je pokazala da, iako je ušla u petu deceniju izgleda besprekorno.

Prilikom gostovanja u emisiji "Ami G Show" kod Ognjena Amidžića najpopularnija hrvatska pevačica Severina otkrila je neke zaista zanimljive detalje o sebi i svom životu koje do sada javnost nije znala i po prvi put javno priznala da se pomirila sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Severina je u emisiju kod Ognjena na plejbek otpevala i pesmu "Ko Me Tjero" sa novog albuma "Dobrodošao u klub" i pokazala da ima vrlo zategnuto telo, kao i da redovno radi na tome.

Pevačica se i izuzetno trudi da bi imala savršenu liniju. Ona dva puta nedeljno ide na limfnu drenažu lica i tri puta nedeljno na masažu tela. "Bar tri puta nedeljno vežbam pilates ili idem u teretanu. Vežbama ravnomerno opterećujem celo telo. A za guzu su najbolji čučnjevi. Uradite sto dnevno i pista je vaša.", dala je savet Severina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track