Maja: Topiću, koliki je tvoj, majke ti, 12?
Foto: You Tube

Maja: Topiću, koliki je tvoj, majke ti, 12?

Stars -
Maja je sinoć ušla u glavni deo kuće Velikog brata i već je uspela da se pokači sa Topićem

Maja Nikolić je sinoć ušla u kuću Velikog brata i već se posvađala sa nekim ukućanima. Dok su se spremali za spavanje, ona se pokačila sa Dragutinom Topićem.

Naime, dok se spremala za spavanje, Maja je podigla haljinu kako bi skinula ozvučenje. Dragutin Topić je video njenu golu butinu i rekao: "Brate moj lepi", što je pevačica protumačila kao provokaciju.

"Brate moj! Samo nemoj na moj račun, zato što te poštujem i zato što si sportista. Otkad sam ušla rekla sam ti par stvari i srce me je bolelo što si emotivan i što si plakao", uzvratila je Maja.

Topić je rekao da je i on mislio da je poštuje i da je to njegov problem što je plakao. Maju je uvredilo to što je Topić pominja njen koeficijent inteligencije, pa mu nije ostala dužna.

"A koliki je tvoj, majke ti, 12?", rekla je Maja.

Topić je rekao da je "novu" stanarku ranije poštovao, ali sada više ne. On je shvatio da Maja raspolaže informacijama o svim ukućanima.

"Gledala sam vas dok sam bila napolju, sigurno nisam gledala u plafon", potvrdila je ona. Topić je rekao Maji da u tri ujutru ne bi trebalo da se svađaju i govore ružne reči.

http://www.youtube.com/watch?v=4a2WWHYhz4Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track