MAJA SE RASPLAKALA: Svi lažu i spletkare!
Foto: Printscreen

MAJA SE RASPLAKALA: Svi lažu i spletkare!

Stars -
Svi spletkare ovde, ja nisam takva, kod mene je crno ili belo. Nisam ja povređena i nisam žrtva, samo mi je krivo što ni sa kim ovde ne mogu da se družim

Maja Nikolić rasplakala se danas u kući, a Velikom bratu rekla je da tužna zato što svi ukućani lažu i spletkare i da ni sa kim ne može da se druži i da pije kafu.

"Osećam se tužno zato što ne mogu da se družim sa ljudima koji lažu. Ne mogu sa njima da pijem kafu, da jedem, kupam se.. Nevena i Aneta su mi rekle da me je Sindi ogovarala, a onda je došla Sindi i rekla da nikad u životu ništa nije rakla. Ja ne znam koga da slušam. Svi lažu", rekla je pevačica i dodala da je Slavko razočarao. "Skuvala sam mu deset ručkova, a on me je prodao za jedan ručak".

Maja se osvrnula i na Uroša i rekla da je mislila da joj je kaskader prijatelj, ali da ju je i on razočarao, kao i da jedino Topa može da pogleda u oči, jer je on jedini iskren.

"Svi spletkare ovde, ja nisam takva, kod mene je crno ili belo. Nisam ja povređena i nisam žrtva, samo mi je krivo što ni sa kim ovde ne mogu da se družim", razočarana je bila pevačica i još dodala.

"Trudim se da budem bolji čovek. Nisam licemer i ne mogu da ogovaram. Ne umem da lažem i nekome zabijam nož u leđa"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track