Uroš Ćertić: Avu nisam kresnuo!

Intervju, kaskader

Uroš Ćertić: Avu nisam kresnuo!

Stars -
Prošli put je pobedila Marijana Čvrljak jer je imala seks s Nemešom, pa smo se Ava i ja dogovorili da „vodimo ljubav“ kako bismo što duže ostali, ali ona se zaljubila

Loš glumac!Uroš Ćertić je treći takmičar koji je ispao iz trke za 50.000 evra. Kaskader s Dorćola je nakon napuštanja kuće Velikog brata naglasio da nije bilo seksa s Avom i da je sa Sorajom sve bilo fejk.- Žao mi što sam ostao samo 14 dana. Nisam došao da pobedim. Želeo sam da vidim kako šou izgleda iznutra. Probao sam sve aspekte filma, a u rijalitiju nikad nisam učestvovao.♦ Otkud to da prve večeri imaš seks sa Avom?- Prošli put je pobedila Marijana Čvrljak jer je imala seks s Nemešom, pa smo se Ava i ja prve večeri dogovorili da simuliramo vođenje ljubavi kako bismo što duže ostali. I „ručni rad“ je bio gluma. Hteo sam da pravim šou. Posle smo drmali i kombi.♦ Da li ti je žao njenih suza?- Suze su bile samo gluma s njene strane. Verujem da se posle nekoliko dana zaljubila. Bilo mi je neprijatno. Imali smo dogovor da se držimo zajedno do kraja, ali kad je prešla granicu, morao sam da je ostavim.♦ I svađa sa Željkom je bila nameštaljka?- Sukob sa Željkom nije bio gluma. Dečko me je izveo iz takta.♦ Kako je Soraja uspela da te zaludi?- Nikad nisam rekao da sam se zaljubio u Saru. Ovo je šou, ljudi. Ona je više moj tip nego Ava. Razbila je sve predrasude koje sam imao o njoj. Nije imala nijedan konflikt u kući. Nijednom nije čak ni opsovala.♦ Ko je ta tvoja devojka za koju si pričao da sprema doktorat?- Ne postoji. Ukućani se gađaju diplomama, zato sam sve izmislio. Sve treba da izgleda kao sapunica. Kome je zanimljivo da gleda mene kako dižem tegove sa Žarkom ili perem sudove?♦ Da li će Ava i Željko biti zajedno?- Moguće, ali oni se ne zezaju. Ako se nešto između njih bude desilo, to neće biti simulacija, biće realno.♦ Šta bi promenio kada bi se vratio?- Ništa. Opet bih simulirao seks za 50.000 evra.♦ Šta misliš o Vendi?- Kad je ušla, očekivao sam da će svaki dan biti na ivici tuče. Razočarala me je. Smatrao sam da će između Maje i nje biti ludilo.♦ A o blizancima?- Oni stvarno veruju da je svaka žena kurva ako imaš love. Navikli su na to jer je u Francuskoj bilo ludilo kad su izašli iz Velikog brata, plaćali su im po hiljadu evra da se pojave na žurkama. Meni je bezveze taj stav da možeš da kresneš bilo koga zbog popularnosti.

Sanja može da me kupi sa sve gaćamaUroš otkriva da nema šanse da se pomiri s bivšom devojkom Sanjom Dimitrijević i tvrdi da mlada pevačica nije bila s njim zbog love.- Sanja mene može da kupi sa sve gaćama. Ona ima mnogo više novca od mene.

Lomim telefone zbog NoletaUroš kaže da je privatno veoma impulsivan.- Ja sam čovek pun adrenalina. Volim da vozim motor 200 na sat. Kad Novak Đoković izgubi, razbijem telefon.

http://www.youtube.com/watch?v=rXqrIIFRBsk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track