Maja Nikolić slavi 38. rođendan
Foto: Dragan Kadic

Sprema se velika žurka

Maja Nikolić slavi 38. rođendan

Stars -
Nikolićki brat Marko iz Beča poslao tortu i posluženje za sve ukućane „Velikog brata“

Fešta!U kući „Velikog brata“ danas će biti održana velika žurka. Povod za slavlje je 38. rođendan pevačice Maje Nikolić. Specijalno iz Beča, brat joj je za proslavu poslao zaher tortu i posluženje za sve ukućane.- Marko je poslasticu već dostavio pošto je boravio u Srbiji. Ovaj čuveni bečki specijalitet inače je omiljeni Majin slatkiš - kaže prijatelj porodice Nikolić, ali nije siguran hoće li produkcija pevačici otkriti od koga je stigao poklon.Zanimljivo je da se torta po kojoj je, između ostalog, Beč poznat zapravo proizvodi u Kragujevcu i distribuira širom Nemačke i Austrije. Iz Srbije se koriste radna snaga, šećer, mlečni proizvodi i ambalaža, kore stižu iz Holandije, kakao iz Gane, a džem je jedino iz Mocartove domovine.(LJ. R.)

Ša i Tarot
Ša i Tarot

Fešta i na FarmiNa imanju u Lisoviću rođendane će danas proslaviti ljuti neprijatelji Milan Tarot i reper Nenad Aleksić Ša. Gazdarica Ljuba naredila je sluškinji Vesni Rivas da pripremi palačinke s kremom, koje će se služiti umesto torte. Milan puni 40, a reper 33 godine.

Tata vicešampion „Slagalice“Novak Nikolić, Majin otac, u 22. sezoni „Slagalice“ poražen je u finalu. Najbolje rezultate ostvario je u kombinovanju reči, pitalicama i asocijacijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track