SULEJMAN PAPUČAR: Milić neće biti na venčanju

SULEJMAN PAPUČAR: Milić neće biti na venčanju

Stars -
Maja Nikolić Hurem je insistirala da sultan zabrani da Milić prisustvuje svadbi jer ju je povredio kada su se otimali oko energetskih napitaka
1 / 4

Sulejman Veličanstveni Slavko odlučio je da Milić Vukašinović - Nigar kalfa neće prisustvovati venčanju.

Naime, Maja Nikolić Hurem je insistirala da sultan ukloni Milića sa svadbe jer ju je povredio kada su se otimali oko energetskih napitaka i ucenila ga da neće biti ništa od venčanja.

Slavko je popustio Majinim željama i odlučio je da udalji Milića sa venčanja iako mu je veoma žao zbog toga. U ispovedaonici je rekao da se Milić već spremio za venčanje i da je spremio govor i mislio je da će ih on venčati, ali neće biti ništa od toga.

Sultan je rekao da će ta njegova odluka uticati na samu ceremoniju ali da je morao da ispuni Huremovu želju jer je to bila ucena i veoma žali što je Hurem osvetoljubiva i što nije mogla da pređe preko svađe. Maji se posle ove odluke vratio osmeh na lice, a i zbog toga što ju je Slavko poljubio - u obraz.

Veliki brat je rekao svim ukućanima da mladenci moraju da budu razdvojeni do venčanje i da ne smeju da se sretnu do samog čina.

"Blizu smo masturbacije", objasnio je Milić koliko su uzbuđeni, dok je majka sultanija počela da peva "Danas majko ženi svogasina" od radosti i uzbuđenja.

Željko i Žarko su kažnjeni zato što spavaju u toku dana i moraće da slušaju sluškinje narednih sat vremena!

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

Robinje spremaju iznenađenje

Veliki brat pitao je robinje Sindi, Soraju i Avu da li su spremile poseban program za večeras, na šta je Sindi kroz smeh rekla da je dovoljno što će da se pojave večeras, a “Veliki brat” ih je podsetio da po tradiciji sluškinje i robinje moraju da pripreme i poseban nastup, jer samo večera nije dovoljna, i dao im je zadatak da nastupe večeras zajedno, ili da svaka pripremi svoj nastup, pri čemu to treba da bude iznenađenje.

Sara je rekla da je najviše plaši da ne dođe do pokolja na venčanju, na šta je Sindi dodala da moli Boga da izađe čitava iz rijalitija i da odbrojava dane.

http://www.youtube.com/watch?v=K8icIa-tdnY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track