ŽESTOKA VB ŽURKA: Pravi seks Maje i Željka!
Foto: Fejsbuk

ŽESTOKA VB ŽURKA: Pravi seks Maje i Željka!

Stars -
Pevačica je tražila od Željka da spava s njom da bi napakostila starleti, što je on prihvatio i grlili se da i simulirali seks
1 / 6 Foto: Fejsbuk

Veliki brat je ukućanima organizovao žurku, a Maja Nikolić je izgleda malo više popila. Sve vreme pravila je Avu Karabatić ljubomornom sa Željkom i provocirala je.

Maja je poljubila Željka, a Avu je odmah uhvatila ljubomora, što je pevačici bilo dovoljno da napravi haos u spavaćoj sobi.

Maja je u jednom trenutku rekla kako bi svi Srbi bili sa njom! "Ja sam izgubila nevinost u 17, a ti si još nevina", provocirala je Maja Avu.

Tražila je od Željka da spava s njom da bi napakostila starleti. Željko je prihvatio - grlili su se i simulirali seks.

"Ovo je pravi seks u rijalitiju. Dali ste mi mali honorar da spavam sama već treću nedelju", vikala je Maja imitirajući Avu.

"Najbolji seks sam imala sam sa Željkom, koji je bio pravi muškarac. Posle Ave nije se uplašio", rekla je Maja. "Naravno, dušo, kada si pokupila moje ostatke kao što to uvek radiš", odgovorila je Ava sva iznervirana pre nego što je otišla u ispovedaonicu.

"Trudila si se, ali džabe oko Slavka. Ne voli jeftine tange", pokušala je Ava sa Slavkom da napravi ljubomornom i otišla kod Slavka u krevet, ali nije uspela u tome jer je usledeo kontranapad Maje koja je pala Željku u zagrljaj.

http://www.youtube.com/watch?v=TnvprqQcRWo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja