Maja Nikolić: Top će mi biti kum na venčanju!
Foto: Facebook

Maja Nikolić: Top će mi biti kum na venčanju!

Stars -
Maja otkriva da će joj Topić biti kum na venčanju, pošto kaže da više nema vremena, i poslednji je čas da se skrasi

Maja Nikolić konstatuje da je u kući sada mirno, i da vlada zdrava atmosfera, nakon jučerašnjih javnih nominacija i svađa.

Pevačica je priču o posebnom odnosu Topića i Maje Volk okarakterisala kao deplasiranu, uz konstataciju da njih dvoje to ne zaslužuju.

Na pitanje Velikog brata ko je plasirao taj trač, Maja je odgovorila da je to bio Žarko, uz obrazloženje da je Žarko zaljubljen u Topa, jer je rekao da je Top njegov tip, a on ga nije prihvatio ni kao prijatelja.

"Žarko je zlopamtilo, menja raspoloženja, više je gej nego što je biseksualan, isfeminiziran je. On je bukvalno kao žena, jer je najveća tračara. Meni nikada ne bi palo na pamet da spojim Topa i Maju", kaže Maja Nikolić.

Ona je nakon hipotetičkog pitanja ko bi najviše pasovao Topu da nije oženjen, konstatovala da je on duhovni, a ne seksualni tip, pre svega veran svojoj ženi, a da bi mu eventualno Nevena pristajala, jer nežna, "kao srna".

Ona je potom nastavila da hvali Topa, pa je rekla da je blagorodan čovek sa veliki srcem i da joj je drago što će ostati sa njim u kontaktu i nakon rijalitija, jer u njega ima maksimalno poverenje, i s njim može da priča o nekim temama o kojim ne može ni sa Vendi.

"Slušala sam ono što mi je Top pričao i nastojala sam da se promeni", s oduševljen priča Maja, i otkriva da će joj Topić biti kum na venčanju, pošto kaže da više nema vremena, i poslednji je čas da se skrasi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja